Selamlar KorsanFan ahalisi! Bir kaç gün önce Genel sohbette rüyalar ile ilgili konuşurkene forumda rüya ile ilgili konu açılmadığını farkettim. Ve böyle bir konudan sizi mahrum bırakmaya gönlüm razı gelmediği için de bendeniz böyle bir konu açmaya karar verdim ^^ Tabii sadece rüya anlatılıp eğlenilen bir konu olacağı için, birkaç bilgiden zarar gelmez diyor ve fazla cıvıtmadan asıl konuya geçiyorum •^•
. Ama çoğu insan rüya görmediğini söyler ve üzülürler. Maalesef bu iddiaları geçersizdir çünkü aslında gördükleri rüyaları unuturlar. Sonuç olarak herkes rüya görür hatta hayvanlar bile ( ͡° ᴥ ͡°)
")
Diğer bir görüşe göre de kişilerin bilinçaltının geri planda kalmış yönleri ile ilgili özel bir durum olarak belirtilir. Ünlü Rüya yorumcusu Sigmund Freud rüyaların amacını günlük hayatta bastırılarak bilinçaltına atılmış isteklerin dışa vurması olarak yorumlamıştır. Bu sebeple rüyada görülen sembollerin farklı anlamını bulmak bazı insanlarca önemlidir. Rüya tabirlerinin rağbet görmesi de zannımca bu nedenledir :T
Yeter sizi bilgiye boğduğum
. Şaka bir yana rüya çok geniş bir alan. Meraklısı Google amcaya sorup detaylarını öğrenebilir.
Bu konuda tek bir kural var. O da enlerinizi yazmanız.. En korkuncu, en saçması, en komiği.. Bu kurala uyduğunuz sürece hiç bir kısıtlama yok. Bende biraz düşünüp en rüyalarımdan bir tanesini paylaşırım. Hadi bakalım, Dökülün!
Dipnot: İlk defa konu açtım çok heycanlı. Ben eğlendim, umarım sizde eğlenirsiniz. Mutlu forumlar arkadaşlar, Saol !!

- Uykudayken Film İzliyoruz!

- Neden Rüya Görüyorum?

Diğer bir görüşe göre de kişilerin bilinçaltının geri planda kalmış yönleri ile ilgili özel bir durum olarak belirtilir. Ünlü Rüya yorumcusu Sigmund Freud rüyaların amacını günlük hayatta bastırılarak bilinçaltına atılmış isteklerin dışa vurması olarak yorumlamıştır. Bu sebeple rüyada görülen sembollerin farklı anlamını bulmak bazı insanlarca önemlidir. Rüya tabirlerinin rağbet görmesi de zannımca bu nedenledir :T
Yeter sizi bilgiye boğduğum

Bu konuda tek bir kural var. O da enlerinizi yazmanız.. En korkuncu, en saçması, en komiği.. Bu kurala uyduğunuz sürece hiç bir kısıtlama yok. Bende biraz düşünüp en rüyalarımdan bir tanesini paylaşırım. Hadi bakalım, Dökülün!
Dipnot: İlk defa konu açtım çok heycanlı. Ben eğlendim, umarım sizde eğlenirsiniz. Mutlu forumlar arkadaşlar, Saol !!