Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Portgas D. Ace vs. WCI Charlotte Katakuri

1 v 1 dövüşte hangisi kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    27
Zaman atlaması öncesi bir karakterin Katakuri'yi yenmesi pek mümkün değil bence. Sabo ile kıyaslamak daha mantıklı olurdu.

Zaman atlaması öncesi bir karakterin Katakuri'yi yenmesi pek mümkün değil bence. Sabo ile kıyaslamak daha mantıklı olurdu.
Ace karakteri çok küçümseniyor haki bilmediği felan düşünülüyor ama novelde silahlanma ve gözlemi gelişmiş düzeyde kullanarak coc salabiliyordu üstüne mera mera no mi eklenince beyazsakalı bile meyve kullanmaya zorluyordu

Ace'in sadece adı var maalesef.
Ace Novelini okudunmu
Romanını okumadım ama bence aralarındaki üç günlük dövüş sırasında güçlenme muhabbeti var. Nasıl Luffy Katakuri ile Kaido ile dövüşürken güçlendi aynı durum. Tabi bir kanıt sunamam buna ama çok çok daha güçlü olsa Jinbe'den dövüş sırasında zaten üç gün sürmezdi kapışmaları.
Jinbe dövüşünden sonra ace ayağa kalkıyor ve beyazsakala kafa tutuyor zaten ki dediğin olsada hertürlü ace jinbeden çokdaha güçlü olmuş olmazmı zaten
Katakuri ileri seviye gözlemiyle Ace'in zayıf noktası olan boynuna temiz bir hamle yapabilir :p
Bence ace'in tam potansiyalini göremedik biz karasakal dümdüz ters eşleşmesiydi adamın
Mfden çıkmış bir Ace seri sonunda olsa Yonkou üstü Korsan Kral level olurdu rahat. Shanksa hasar aldıran Teachı zorlayan birisinden bahsediyoruz. Luffy ve Teach tanrı meyvesi faktöründen dolayı Aceden 1 tık daha güçlü olurdu. Ace ile Shanks eşit olurlardı. Kata ile olan kapışmada Yüksek zorlukta Ace alır.
ace bence küçümseniyor güç olarak wb ölse başa ace geçecekti muhtemelen marconun bile kaptanı olacaktı yani

Ace Novelini okudunmu

Jinbe dövüşünden sonra ace ayağa kalkıyor ve beyazsakala kafa tutuyor zaten ki dediğin olsada hertürlü ace jinbeden çokdaha güçlü olmuş olmazmı zaten

Bence ace'in tam potansiyalini göremedik biz karasakal dümdüz ters eşleşmesiydi adamın

ace bence küçümseniyor güç olarak wb ölse başa ace geçecekti muhtemelen marconun bile kaptanı olacaktı yani
Gösterseymiş yani.Bi tarafta potansiyelini fazlasıyla göstermiş birisi varken gösterilmeyeni var mı sayacağız?Potansiyel falan anlamam boynuna vuruş yiyip yattı.Hadi meyven iptal hakin nereye kayboldu.Bu arada Bm ölürse başa Katakuri geçmeyecek mi yani :D

Gösterseymiş yani.Bi tarafta potansiyelini fazlasıyla göstermiş birisi varken gösterilmeyeni var mı sayacağız?Potansiyel falan anlamam boynuna vuruş yiyip yattı.Hadi meyven iptal hakin nereye kayboldu.Bu arada Bm ölürse başa Katakuri geçmeyecek mi yani :D
Hocam ace novelini okumamışsan bi oku bak yukardada iki karakterinde yeteneklerini az çok gösterdim teach zaten ters eşleşmenin babası yani kaidoyla göğü yaran bm de lawa kide karşı acoc kullanmıordu düzgün seride garip bi olay var ama wb ölse başa ace geçecekti tayfanın marconun kaptanı olucak adam varsayımsal bakarsak

Katakurinin Aceten üstün bir sürü statı var.

1- Özel paramecia meyvesi Logia + Paramecia güç veriyor, Acein ateşi rakibi sadece yakar, Katakuri ise vurur, kırar, tutar, alev eklerse yakar da.

2- Katakuride Rayin en güçlülerde olur dediği gelecek görme var.

3- Acete mangada bilinçsiz yaptığı h haki dışı haki gösterilmezken Katakuride hepsi var.

Ace Jinbeyle 5 gün 5 gece kapışan Jinbei dengi biriyken aynı Jinbe yanında Luffy varken Katakuriden kaçıyor.

Acein Yamatoya rakip olma ihtimali de doğru değil, Yamato hibrite geçip kafasına kral hakiyle vursa benim hakiki babam Roger diye sayıklar Ace.

Ace güçsüz değil fakat gösterilenler doğrultusunda Katakuri'yi ne Ace ne de herhangi bir Supernova yenemez.
Luffy'nin orada yenebilmesinin sebebi hem baş karakter olması hem de sonunda Katakuri'nin salmasıydı.
Elbette güncel, G5 veya ACoC kullanan Luffy'den bahsetmiyorum.

Hocam ace novelini okumamışsan bi oku bak yukardada iki karakterinde yeteneklerini az çok gösterdim teach zaten ters eşleşmenin babası yani kaidoyla göğü yaran bm de lawa kide karşı acoc kullanmıordu düzgün seride garip bi olay var ama wb ölse başa ace geçecekti tayfanın marconun kaptanı olucak adam varsayımsal bakarsak
Katılmıyorum.Gücü yetersizdi hakisi bile yetersizdi.Katakuri g4 kullanan Luffyi eğitircesine ders verirmiş gibi dövmüş bir karakter.Ben hala Luffy yenmiş demem.Üstelik daha tecrübeli.Ace seviyesini arttırması lazımdı.Dediğim gibi Wb den sonra başa geçebilir ama Bmden sonra Katakuri geçer.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık