Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Pitou vs Chrollo

hangisi kazanır ?

• Kullanılan toplam oy
    152
Zaten bu yemin olayını da her önüne gelen yapamasın yoksa saçma sapan bir hal alır.
Beyond’un nende büyük devrim yaratacağını düşünüyorum. Çok uzun yıllardır kurcalıyor bir şeyleri belli. Nen yemini hisoka’yı da farklı bir seviyeye getirdi ve chrolla da bunun farkında bence. Hayatta kalan güçlü karakterlerin hepsi nen yemini yapabilir.

Son düzenleme:
Millet güç seviyelerini baya yanlış anlamış gibi duruyor.
Nobunaga- muhteşem eni ile övünüyor açabildiği menzil 5 metre
Kite- 45 metre
Zeno- 100-300 metre
Pitou- 5 km
Üstelik en kullanmanın ne kadar yorucu olduğu konusunda insanlar üfleyip püflerken pitou kralı korumak için 7/24 açık tutuyor.

Chrollo falan iyi güzel de ikinci adamı feitan desek zazan denilen uyduruk karıncayı zar zor yeniyor ki mevki olarak hagya, cheetu gibi bir bölük komutanı. Bunlarla muhafızlar arasında uçurum var.

Hayalet takımı full kadro saldırsa ve pitou tek olsa gene bile şüpheli bakarım. Neteronun saldırısı burnunu bile kanatmadı pitounun.

Chrollo isterse 1 yıl hazırlansın, istediği kadar taktik, strateji, kahpelik geliştirsin gene alamaz pitouyu. Pitou fiziksel olarak çok üstün. Bunu durdurmak için yapabileceği bir şey yok.

Millet güç seviyelerini baya yanlış anlamış gibi duruyor.
Nobunaga- muhteşem eni ile övünüyor açabildiği menzil 5 metre
Kite- 45 metre
Zeno- 100-300 metre
Pitou- 5 km
Üstelik en kullanmanın ne kadar yorucu olduğu konusunda insanlar üfleyip püflerken pitou kralı korumak için 7/24 açık tutuyor.

Chrollo falan iyi güzel de ikinci adamı feitan desek zazan denilen uyduruk karıncayı zar zor yeniyor ki mevki olarak hagya, cheetu gibi bir bölük komutanı. Bunlarla muhafızlar arasında uçurum var.

Hayalet takımı full kadro saldırsa ve pitou tek olsa gene bile şüpheli bakarım. Neteronun saldırısı burnunu bile kanatmadı pitounun.

Chrollo isterse 1 yıl hazırlansın, istediği kadar taktik, strateji, kahpelik geliştirsin gene alamaz pitouyu. Pitou fiziksel olarak çok üstün. Bunu durdurmak için yapabileceği bir şey yok.
Bir savaş bile olmaz. Savaş başladığı gibi Pitou tekler. İnsanlar bunu inkar etmekte ısrarcılar ama Pitou çok daha hızlı ve güçlü. Kite'nin kolu alıyor ama Kite bundan habersiz, istese kellesini de alacak orada. Kite öldüğünü bile bilemeyecek. Aradaki fark inanılmaz. Üstelik oradaki Pitou zayıf Pitou. Kuroro'nun farkı ne, kitabında bin tane yetenek olsun, fark yaratmaz. Kite'den katbekat daha hızlı mı, böyle bir şeye imkan veren zaten ankette Kuroro diyenler.

Bir savaş bile olmaz. Savaş başladığı gibi Pitou tekler. İnsanlar bunu inkar etmekte ısrarcılar ama Pitou çok daha hızlı ve güçlü. Kite'nin kolu alıyor ama Kite bundan habersiz, istese kellesini de alacak orada. Kite öldüğünü bile bilemeyecek. Aradaki fark inanılmaz. Üstelik oradaki Pitou zayıf Pitou. Kuroro'nun farkı ne, kitabında bin tane yetenek olsun, fark yaratmaz. Kite'den katbekat daha hızlı mı, böyle bir şeye imkan veren zaten ankette Kuroro diyenler.
Youpi, Meruem falan fight içinde kaç kere daha evrim geçirdi. Chrollo'yu ne zannediyorlar bilemiyorum. Full potansiyelini feda etmiş Gon'un kolunu alabiliyor.

OPtan örnek ver usta, daha rahat anlaşılır.

Misal, Chrollo Wanoya çıkmış Luffynin Kaidodan tek yediģi gibi tek yer.

Anime sonrası mangayı okumadım ancak Meruem ve korumalarını bu seride geçecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ha Nanika geçer bir, o da karşılığında bir ülke dolusu insan feda eder muhtemelen.

OPtan örnek ver usta, daha rahat anlaşılır.

Misal, Chrollo Wanoya çıkmış Luffynin Kaidodan tek yediģi gibi tek yer.

Anime sonrası mangayı okumadım ancak Meruem ve korumalarını bu seride geçecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ha Nanika geçer bir, o da karşılığında bir ülke dolusu insan feda eder muhtemelen.
NANİka olayı bambaşka bir boyutta. Kara kıtadan gelen bir canavar. İsmi Ai. 5 musibet diye geçen kara kıta bosslarından birisi. ( Kimeralar a ya da b sınıfı iken bunlar SS seviye demişlerdi hatırlayamadım tam. ) Aslında killuanın dediğine göre iyilik isteyince bedeli kötü olmuyormuş. Killua direk Emir verebiliyormuş. Belki bizim bilmediğimiz kuralları ya da özellikleri de olabilir. Meruemin fakir gülüyle öldüğünü hesaba katarsak bir ülke dolusu insan değil ama ortalama bir şehir kadar insan ölebilir. Ki bu çok ciddi bir ahlâki çatışma içinde aslında. İnsanlık için kimeralar tehdit dolayısıyla onların yok edilmesini istemek daha fazla insan ölmemesi kaygısıyla iyi bir şey. Ama sonuçta birini öldürmek de kötü bir şey. Bundan dolayı Nanika nın sonraki isteğinin ne olacağını bilmek imkansız.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık