Yoğunum bu aralar, giremedim sonra da hevesim kaçtı.@Monkey D. Luffy bir süredir girmemişsin oyuna son maça gir bir taktik yap 4.lük maçını kaybetme![]()
Yoğunum bu aralar, giremedim sonra da hevesim kaçtı.@Monkey D. Luffy bir süredir girmemişsin oyuna son maça gir bir taktik yap 4.lük maçını kaybetme![]()
Doğrudur ama bu maçı kaybedersen bir sıra alta ineceksin gir en azından taktiğini ayarla 5 dk sonra ben buradan yazarım sana sonucuYoğunum bu aralar, giremedim sonra da hevesim kaçtı.
Oyuna girmeden troysiyi yenmişim la ahahahahahahaha.. Girsem demek ki neler olacakDoğrudur ama bu maçı kaybedersen bir sıra alta ineceksin gir en azından taktiğini ayarla 5 dk sonra ben buradan yazarım sana sonucu![]()
1 haftadır oyuna hiç girmedim
Yeniden bi lig kuralım diyenler yorum bıraksın
Ben katılırım. Gerçi yeni kulüp açabilmem için 5 gün var ama hemen açılmaz herhalde.
Anladım.Daha 1 hafta once bitti son oynadığımız lig milletin hemen toplanacağını sanmıyorum 1 aydan evvel kurulmuyor genelde yani katılım olmuyor pek![]()
Daimi üyeler kıpırdanırsa yeni başlık açar herkesi etiketlerizAnladım.Yine de arada bir konuyu uplarsan görmeyenler görüp katılabilir.