Arlong = Zoro fanları, efsane sahne ayrıca.
Arlong = Zoro fanları, efsane sahne ayrıca.
Akainudan daha fazla adalet duygusuna sahip biri varsa o da bu arkadaştır.Ciddiyim.Değeri bilinmedi dev diye ırkçılık yapıldı.Denizci fanları sahip çıkmadılar bu vatan evladına. @senseyDeğeri bilinmeyen başka bir sahne atalım o zaman.
Onigumo da böyle bir sahneye sahip.Akainudan daha fazla adalet duygusuna sahip biri varsa o da bu arkadaştır.Ciddiyim.Değeri bilinmedi dev diye ırkçılık yapıldı.Denizci fanları sahip çıkmadılar bu vatan evladına. @senseyBeyazsakala bir koşuşu var ki sorma.
Bana nedense hep en güçlü koramiral gibi geliyor.Onigumo da böyle bir sahneye sahip.
Yok hiçbiri bunun kadar davayla kafayı bozmamış.Wb görünce kendinden geçti eleman.Onigumo da böyle bir sahneye sahip.
Sadece T-Bone abim Sakazuki amiralimden fazla adalet duygusuna sahip olabilir.Akainudan daha fazla adalet duygusuna sahip biri varsa o da bu arkadaştır.Ciddiyim.Değeri bilinmedi dev diye ırkçılık yapıldı.Denizci fanları sahip çıkmadılar bu vatan evladına. @senseyBeyazsakala bir koşuşu var ki sorma.
Haklısın unutmuşum.Aslında güzel bir anket konusu olabilir.Ben hepsini hatırlamıyorum.Akainu dahil yada hariç böyle bir anket açabilirsiniz.Sadece bu abi Sakazuki amiralimden fazla adalet duygusuna sahip olabilir.
![]()