Bence forumdakiler açıp bakıyor sorulara ara sıra , hiç bilemeyip kapatıyorlarBenim bilemediklerimi bilemeyebilirdi. Çünkü filler karakter sorularını bilemedim.

Bence forumdakiler açıp bakıyor sorulara ara sıra , hiç bilemeyip kapatıyorlarBenim bilemediklerimi bilemeyebilirdi. Çünkü filler karakter sorularını bilemedim.
Hayır. Zamanında eğlence olsun diye açtım, değişen bilgileri bile güncellemedim. Anısı olsun.Bence forumdakiler açıp bakıyor sorulara ara sıra , hiç bilemeyip kapatıyorlarO yüzden kolay sorularla yeni bir test hazırlar mısın ? Yardım lazım olursa bende yardım edebilirim.
Eline sağlık , güzeldi.Hayır. Zamanında eğlence olsun diye açtım, değişen bilgileri bile güncellemedim. Anısı olsun.
Doffy nasıl birisi sence ? Doffy girse kaç alırdı sence?Bu testten tam puan alabilmek için ya Oda, ya da One Piece ile kafayı bozmuş bir ruh hastası olmak gerekiyor sanırım![]()
14 ve 20. Soru hariç hiçbirini bilemezdi, bu arada doffy adam gibi adamdırDoffy nasıl birisi sence ? Doffy girse kaç alırdı sence?
Yarım bildiklerini saymak yok14 tane falan bildim. Yarım bildiklerimi tam saydım :S
Doffy'i bu kadar seviyorsan sevdiğin özelliklerini söyler misin ? Belki bende severim. Doffy fanlarından duymak daha güzel oluyor14 ve 20. Soru hariç hiçbirini bilemezdi, bu arada doffy adam gibi adamdır![]()
Tamam hadi 12 olsun :/Yarım bildiklerini saymak yok
Doffy'i bu kadar seviyorsan sevdiğin özelliklerini söyler misin ? Belki bende severim. Doffy fanlarından duymak daha güzel oluyor![]()