Merhaba Arkadaşlar.
YouTube olsun Yabancı forumlar olsun her yerde One Piece ile ilgili tier list görmeye başladım. Bende bizim forum için bir tier list oluşturmak istedim. Öncelikle bu tier list Güç Tier Listi değildir. Daha çok Karakterlerin kalitesine, hikayedeki önemine, tasarımını, misyonunu vs sıraladığımız bir tier list olacak. Uzatmadan maddelere geçmek istiyorum.
1-Mümkün olduğunca objektif yorumlamaya çalışalım. Sevmediğiniz karakteri direk en alt kategoriye yerleştirmeyin.
2-Her gün 8 yada daha fazla karakter oylanacaktır. Karakterlerin sırası belli bir gruba gidecektir. Örneğin Hasır Şapka Korsanları, Denizciler, Devrimciler vs.
3-Her gün saat 20:00'da liste yenilenecektir.
4-Anket yetkim olmadığı için oylar yorumlar üzerinden sayılacaktır.
5-Oylama sonucunda çıkan sonucun ortalaması alınır. Örneğin 20 Oy SS 20 Oy S 20 Oy A oyları varsa ikisinin ortası S'ye yerleştirilir.
6-Seri ilerledikçe liste yenilenecektir.
Kullandığımız Tier List: (SS,S,A,B,C,D,E)
Günün Grubu (Hasır Şapka Korsanları)
1-Monkey D.Luffy
2-Roronoa Zoro
3-Nami
4-Usopp
5-Sanji
6-Tony Tony Chopper
7-Nico Robin
8-Franky
9-Brook
10-Jinbe
Listenin Güncel Durumu
YouTube olsun Yabancı forumlar olsun her yerde One Piece ile ilgili tier list görmeye başladım. Bende bizim forum için bir tier list oluşturmak istedim. Öncelikle bu tier list Güç Tier Listi değildir. Daha çok Karakterlerin kalitesine, hikayedeki önemine, tasarımını, misyonunu vs sıraladığımız bir tier list olacak. Uzatmadan maddelere geçmek istiyorum.
1-Mümkün olduğunca objektif yorumlamaya çalışalım. Sevmediğiniz karakteri direk en alt kategoriye yerleştirmeyin.
2-Her gün 8 yada daha fazla karakter oylanacaktır. Karakterlerin sırası belli bir gruba gidecektir. Örneğin Hasır Şapka Korsanları, Denizciler, Devrimciler vs.
3-Her gün saat 20:00'da liste yenilenecektir.
4-Anket yetkim olmadığı için oylar yorumlar üzerinden sayılacaktır.
5-Oylama sonucunda çıkan sonucun ortalaması alınır. Örneğin 20 Oy SS 20 Oy S 20 Oy A oyları varsa ikisinin ortası S'ye yerleştirilir.
6-Seri ilerledikçe liste yenilenecektir.
Kullandığımız Tier List: (SS,S,A,B,C,D,E)

Günün Grubu (Hasır Şapka Korsanları)
1-Monkey D.Luffy
2-Roronoa Zoro
3-Nami
4-Usopp
5-Sanji
6-Tony Tony Chopper
7-Nico Robin
8-Franky
9-Brook
10-Jinbe
Listenin Güncel Durumu