One Piece Dünyasında Fantasya'ya Hoş Geldiniz
-Amacımız RP tarzı karakterimizi OP dünyasına uyarlamak.Sorulara geçelim (sorular aklınızda birşey oluşması için var, bakmak şart değil)
1.İlk önce ırklar arası bir seçim yapalım.
-Devler -İnsanlar - Mink kabilesi -Deniz adamı -Uzunkol kabilesi -Diğer
2. Doğum yeri
-East Blue -West Blue -North Blue -South Blue -Grand Line - Yeni Dünya -Diğer
3. Soyluluk Durumu
-Soylu -Kutsal Ejder - Sıradan vatandaş - Korsan veya Suçlu çocuğu -Kraliyet ailesi -Diğer
4.Ailenizin durumunu seçelim
-Zengin ve Soylu,tek çocuk -Fakir veya çifçi tek veya çok kardeş-Ailesi ölmüş veya belli olmayan ,
-Ailesiz ve yalnız -Kabile hayatı yaşayan bir aile -Diğer
5.Seçtiğiniz gelecek için ne tür güçler elde etmek için çalışır veya sahip olmak isterdiniz?
-Şeytan Meyvesi gücünü isterdim. -Haki de uzmanlaşmak - 6 stilde uzmanlaşmak
-Kılıç stiline yüklenmek -Sayborg olmak veya Bilimsel aletler kullanmak -Silah ve keskin nişancı
-Diğer
6. Korsanlar için beklenen ödül (zaman içerisindeki artışlarla),Denizciler için yakaladığı korsanın ödülü , diğer seçimler için doğrudan ödül veya bir konuşmada sana bu kadar ödül verilirdi gibi alıntılarda geçecek ödüller.
-100milyon beriden az (5 adımda) -300 milyon beri (uzun veya kısa zamanda)
-500 milyon beri (Büyük olaylara imza atmış olmalısın. -1milyar ve üstü
7. Korsan bayrağının simgesi ne olmalı ? Denizci simgen ne olmalı?
-Yorum konusu her şey serbest (Barto klübünü de bekleriz)
8.Düşündüğün isim, lakap veya ünvan nedir?
-Biz D lerdeniz gardaş. -Kral -Yonkou -Korsan kralı -Amiral -Diğer
9.Mizacın nasıl ? Tayfan veya askerlerin ile ilişkilerin nasıl? Birinin sözü altındaysan seni nasıl bilirler?
-Agresifim , sözümü havada kaparlar , istediğim gibi kullanırım onları.
-Sakinim , sinirlenince yer yerinden oynar, yanlış karar verdiğimi düşünseler dahi sorgulamadan yaparlar.
-Arkadaş canlısıyım , adamlarınla konuşur ortak hareket ederiz.
-Diğer
10. Amaçlarını gerçekleştirmeye yaklaşıyor musun ?
-Evet -Hayır - Çok yavaş ama emin adımlarla - Elimden geleni yapıyorum ancak bu karar bana ait değil . -Diğer
11.(K).Bulduğun hazineler oldu mu ? Ne yaptın? (D) Korsanların bulduğu hazinelere el koydun. Ne yapmayı planlıyorsun ? Nasıl harcarsın ?
-(K)Tayfamı doyurur durduğum adada para bitene kadar eğlenirim.
-(D) Hepsi donanmaya teslim edilecek . Rütbe olarak dönecek kanaatindeyim.
-Atış serbest
-Amacımız RP tarzı karakterimizi OP dünyasına uyarlamak.Sorulara geçelim (sorular aklınızda birşey oluşması için var, bakmak şart değil)
1.İlk önce ırklar arası bir seçim yapalım.
-Devler -İnsanlar - Mink kabilesi -Deniz adamı -Uzunkol kabilesi -Diğer
2. Doğum yeri
-East Blue -West Blue -North Blue -South Blue -Grand Line - Yeni Dünya -Diğer
3. Soyluluk Durumu
-Soylu -Kutsal Ejder - Sıradan vatandaş - Korsan veya Suçlu çocuğu -Kraliyet ailesi -Diğer
4.Ailenizin durumunu seçelim
-Zengin ve Soylu,tek çocuk -Fakir veya çifçi tek veya çok kardeş-Ailesi ölmüş veya belli olmayan ,
-Ailesiz ve yalnız -Kabile hayatı yaşayan bir aile -Diğer
5.Seçtiğiniz gelecek için ne tür güçler elde etmek için çalışır veya sahip olmak isterdiniz?
-Şeytan Meyvesi gücünü isterdim. -Haki de uzmanlaşmak - 6 stilde uzmanlaşmak
-Kılıç stiline yüklenmek -Sayborg olmak veya Bilimsel aletler kullanmak -Silah ve keskin nişancı
-Diğer
6. Korsanlar için beklenen ödül (zaman içerisindeki artışlarla),Denizciler için yakaladığı korsanın ödülü , diğer seçimler için doğrudan ödül veya bir konuşmada sana bu kadar ödül verilirdi gibi alıntılarda geçecek ödüller.
-100milyon beriden az (5 adımda) -300 milyon beri (uzun veya kısa zamanda)
-500 milyon beri (Büyük olaylara imza atmış olmalısın. -1milyar ve üstü
7. Korsan bayrağının simgesi ne olmalı ? Denizci simgen ne olmalı?
-Yorum konusu her şey serbest (Barto klübünü de bekleriz)
8.Düşündüğün isim, lakap veya ünvan nedir?
-Biz D lerdeniz gardaş. -Kral -Yonkou -Korsan kralı -Amiral -Diğer
9.Mizacın nasıl ? Tayfan veya askerlerin ile ilişkilerin nasıl? Birinin sözü altındaysan seni nasıl bilirler?
-Agresifim , sözümü havada kaparlar , istediğim gibi kullanırım onları.
-Sakinim , sinirlenince yer yerinden oynar, yanlış karar verdiğimi düşünseler dahi sorgulamadan yaparlar.
-Arkadaş canlısıyım , adamlarınla konuşur ortak hareket ederiz.
-Diğer
10. Amaçlarını gerçekleştirmeye yaklaşıyor musun ?
-Evet -Hayır - Çok yavaş ama emin adımlarla - Elimden geleni yapıyorum ancak bu karar bana ait değil . -Diğer
11.(K).Bulduğun hazineler oldu mu ? Ne yaptın? (D) Korsanların bulduğu hazinelere el koydun. Ne yapmayı planlıyorsun ? Nasıl harcarsın ?
-(K)Tayfamı doyurur durduğum adada para bitene kadar eğlenirim.
-(D) Hepsi donanmaya teslim edilecek . Rütbe olarak dönecek kanaatindeyim.
-Atış serbest

Son düzenleme: