Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece 1153

Emeğinize sağlık.
-lokiyi favori karakterlerimden biri olarak görüyorum artık böyle bi doğum böyle bi yaşam ve buna rağmen hala elbafın savaşçı ve cesur kanını taşıyan nadide savaşçılardan.

Şimdi harald şişlenmişti baya mantıken lokinin babasını öldürebilmesi için haraldın imden güç alması lazım şeytanlaşmış haraldı öldürmek zorunda kalmış olabilir loki.

Merhaba @Smoker , her ne kadar bu sene üye olsamda 10 yıldan fazladır forumu takip ediyorum. Hem burdaki hem Tortuga'daki çalışmaların için teşekkür ederim.
Tortuga birkaç yıl öncesine kadar mangaları indirme seçeneği veriyordu(Sanırım "gerekli şeyler" gibi yayın grupları sorun çıkardığında kalkmııştı) . O zamanlarda hem tortuga'dan hem de başka fansublardan epey arşiv oluşturmuştum. Harici diskin bozulmasıyla hepsini kaybettim. Bulabildiklerimi tekrar arşivleyebilmek niyetindeyim. Tortuga mangalarını nasıl indirebilirim yol gösterebilir misin?

Merhaba @Smoker , her ne kadar bu sene üye olsamda 10 yıldan fazladır forumu takip ediyorum. Hem burdaki hem Tortuga'daki çalışmaların için teşekkür ederim.
Tortuga birkaç yıl öncesine kadar mangaları indirme seçeneği veriyordu(Sanırım "gerekli şeyler" gibi yayın grupları sorun çıkardığında kalkmııştı) . O zamanlarda hem tortuga'dan hem de başka fansublardan epey arşiv oluşturmuştum. Harici diskin bozulmasıyla hepsini kaybettim. Bulabildiklerimi tekrar arşivleyebilmek niyetindeyim. Tortuga mangalarını nasıl indirebilirim yol gösterebilir misin?
Rica ederim.

Ne yazık ki biz de serileri toplu olarak bir yerde depolamıyoruz. O yüzden sayfa sayfa yeniden indirmen lazım.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık