Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece / 1080P / Web-Dl & BDRip / TR Altyazı / Sürekli Güncel!

ONE PİECE
Çözünürlük: 1-206. Bölümler 1440P
207-1155. Bölümler 1080P

Boyut: Ortalama 1 Gb - 1.4 Gb

Altyazı: TR Altyazı (yeni çeviri)

Evet arkadaşlar konuyu daha önce ankete sunmuştum ancak yeteri katılım gelmedi.
Normalde 5 Nisan'da ilk paylaşımı yapacaktım. Ama ilk bölümü şimdiden sunayım dedim.
Varsa hatalarımız veya düşünceleriniz konu altında olumlu olumsuz görüşlerinizi bildirirseniz
sevinirim. Hem encode zaman alacağı için, hem de daha sonra değişiklik yapılabilmesi amacıyla,
ayrıca sunumun hızlı ilerleyebilmesi adına altyazıyı bölümlere soft şekilde ekleyeceğim. Malum mesleğim
icabı günün yarısı mesaide geçiyor. Kalan zamanlarda da bu projeye vakit ayıracağım. Altyazı çevirileri ve
senkronları bittikçe yeni bölümleri sürekli ekleyeceğim. Şu anda sadece ilk bölümü ekliyorum. Kalanlar
5 Nisan itibariyle eklenmeye devam edecektir. Geri dönüslerinizi bekliyorum. Umarım beğenirsiniz.

İyi Seyirler Dilerim...

Bu Sunum Tamamen Korsanfan.com'a İthaf Edilmiştir...

1. Bölüm

hevesle başlanmış bir işe negatif yorum yapmayı hiç sevmem ancak en yakınlarıma bile seriyi izleteceğim zaman onepace den izleyin diyorum seri çok daha güzel akıyor ve çok daha fazla beğeniyorlar sıkılmıyorlarda.

Harika olmuş görüntüde sesde mükemmel bide anında izleyebilmek cabası, bölümlerin ismini yazıp arklarıda ayırsan izlemek istediğimiz bölümü fazla aramadan buluruz. :D
Emeğin için çok teşekkür ediyorum, yukarıda biri One paceden bahsetmiş ben ona bakmadım bide yeniden başlarmı anime bilmiyorum ama sen bunlarıda gözetmişsindir muhtemelen.

Bence sitede bu bölümlerin olması çok güzel olmuş umarım sonunu getirebilirsin. :good:

Bu arada fark ettim alt yazı yok, bana pek gerekmez ama millet bunu isteyebilir. :good:

Harika olmuş görüntüde sesde mükemmel bide anında izleyebilmek cabası, bölümlerin ismini yazıp arklarıda ayırsan izlemek istediğimiz bölümü fazla aramadan buluruz. :D
Emeğin için çok teşekkür ediyorum, yukarıda biri One paceden bahsetmiş ben ona bakmadım bide yeniden başlarmı anime bilmiyorum ama sen bunlarıda gözetmişsindir muhtemelen.

Bence sitede bu bölümlerin olması çok güzel olmuş umarım sonunu getirebilirsin. :good:

Bu arada fark ettim alt yazı yok, bana pek gerekmez ama millet bunu isteyebilir. :good:
Türkçe altyazısı var. Softsub olduğu için upload/stream sitelerinde gözükmez. İndirip izlemen lazım :good:

Bu arada yeni çeviri derken? Kim çeviriyor veya çevirdi? Yapay zeka falan mı?:confused: Bu kadar uzun bir seriye kolay kolay kimse girmez

Eline sağlık. Konuyu yukarıya sabitleyeyim, daha kolay erişilir.
Teşekkürler adminim... 🤚

hevesle başlanmış bir işe negatif yorum yapmayı hiç sevmem ancak en yakınlarıma bile seriyi izleteceğim zaman onepace den izleyin diyorum seri çok daha güzel akıyor ve çok daha fazla beğeniyorlar sıkılmıyorlarda.
Düzenli arşiv taraftarıyım. 😊 Ama fikirlere de saygı duyarım. 🙏

sırf bu arşiv için taşınabilir ssd alacağım
Beğendiğinize sevindim... O halde sırf sizin için bile olsa proje sonuna kadar devam. 👍

Türkçe altyazısı var. Softsub olduğu için upload/stream sitelerinde gözükmez. İndirip izlemen lazım :good:

Bu arada yeni çeviri derken? Kim çeviriyor veya çevirdi? Yapay zeka falan mı?:confused: Bu kadar uzun bir seriye kolay kolay kimse girmez
Çeviri, senkron, düzenleme bana ait. Aslında hardsubs olarak ve renkli daha görsel karaokeli falan yapacaktım ama bunun için yeterli zamanım yok. Sizleri de bekletmemek adına softsubs olarak paylaşayım dedim.

Evet proje uzun soluklu bir proje ancak bende uzun soluklu işleri severim. Zamanında bundan 18 yıl önce tv dizilerini kayıt edip nete ilk biz sunardık :) o zamanlardan kalma bir alışkanlık diyelim :) One Piece uzun zamandır aklımda olan ve yapmak istediğim bir projeydi. Sunmayacak olsam bile kendi arşivim için zaten yapacaktım. İstedim ki tüm One Piece sevenler faydalansın.

Proje sadece bununla sınırlı da değil. Bu proje biraz ilerlesin hele. Mangaya da el atacağım :) 105 cilt kaliteli renkli baskı elimde mevcut. Mangayı da nasipse renkli yeni çeviri olarak paylaşacağım. Tabi bunun için biraz yolumuz var. 😊

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık