teşekkürler dostum yazıları kaldıracağız o zaman.2003 yazıyor anladığım kadarıyla
teşekkürler dostum yazıları kaldıracağız o zaman.2003 yazıyor anladığım kadarıyla
Kaç yılın kaldı?Ciddi değilseniz öğrenmeyin bence emeğinize yazık. Adam gibi konuşmak için en az üç; yazıp okumak için de beş yıl gerek diyorlar.
7 falan. 5 kaldı 4 kaldı derken bir baktım geri geri gidiyorum yediye çıktı :sKaç yılın kaldı?
5 senede inngilizce yi master yapıp İspanyolca öğrenilir be yuh .. sen niye bu kadar uğraşıyorsun ?Ciddi değilseniz öğrenmeyin bence emeğinize yazık. Adam gibi konuşmak için en az üç; yazıp okumak için de beş yıl gerek diyorlar.
Uğraşmıyorum zaten. Dedim ya geri geri gidiyorum diye. :s Bu yolda dönenlerden, mum gibi sönenlerden oldum ben de. :/5 senede inngilizce yi master yapıp İspanyolca öğrenilir be yuh .. sen niye bu kadar uğraşıyorsun ?
Geçen hafta mezun olmuş birisi olarak bu konuda sorusu olanlara yardımcı olabilirim-Üniversite öğrencisi değilseniz sınava girip Japon Dili ve Edebiyatı okuyun.
Hayırlı olsun.Geçen hafta mezun olmuş birisi olarak bu konuda sorusu olanlara yardımcı olabilirim![]()