Unknown
Bu sahne hoştu gerçektende.

Ancak 6 ay sonra bunun Türkçe'sini izleriz. Bu kısa sayıyı çevirecek misiniz?Boruto: Naruto filmi 7 Ağustos'da Japonya'da gösterime giriyor. Film ile birlikte Kishimoto'nun çizdiği "Naruto'nun Hokage Olduğu Gün" isimli kısa hikayesi de filmi izlemeye gelenlere dağıtılacak.
2 milyon adet basılan ve kitap şeklinde dağıtılacak olan one-shotta, Naruto mangasında yer almayan bir hikaye olacak. Kısa hikayede yer alan aşağıdaki örnek sayfada göründüğü gibi, Kakashi Naruto'yu 7. Hokage olarak halka takdim ediyor. Kitap ayrıca manganın 700. bölümünü de tamamı renkli olarak içerecek.
![]()
Nete düşüp İngilizce'ye çevrildikten sonra illaki Türkçe'ye çeviren olur.Ancak 6 ay sonra bunun Türkçe'sini izleriz. Bu kısa sayıyı çevirecek misiniz?
Naruto'nun fanı çok. One-Shot'u acele manga çevirebilir.Ancak 6 ay sonra bunun Türkçe'sini izleriz. Bu kısa sayıyı çevirecek misiniz?
Hemen çevirsinler, bütün olayı bilip okuması çok sarmıyor. Naruto bana, hayatımda bir daha asla yemeyeceğim rameni bile yedirdi.Naruto'nun fanı çok. One-Shot'u acele manga çevirebilir.![]()
Çıkarsa hemen çevirirler merak etme.Hemen çevirsinler, bütün olayı bilip okuması çok sarmıyor. Naruto bana, hayatımda bir daha asla yemeyeceğim rameni bile yedirdi.
Uchiha mı kaldı ki.Sarada'nın gelecekte Hokage olması çok yerinde olur. Hem de çok. Konaha'nın ana sorunlarından biri, Uchiha hokageye hayır şeysi yıkılmış olur