Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] My 600-lb Life (Ağır Yaşamlar)

Programı Beğendiniz Mi ?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

Program, morbid obeziteyle mücadele eden (genellikle 270 kg ve üzeri) kişilerin kilo verme süreçlerini takip eder. Katılımcılar, Houston'daki cerrah Dr. Younan Nowzaradan'ın (Dr. Now) rehberliğinde sıkı bir diyet, yaşam tarzı değişiklikleri ve genellikle mide küçültme (gastrik bypass veya sleeve gastrektomi) ameliyatı ile bir yıllık dönüşüm yolculuğuna çıkar. Her bölüm, katılımcıların fiziksel ve duygusal mücadelelerini, aile dinamiklerini, sağlık sorunlarını ve kilo verme başarısını/başarısızlıklarını derinlemesine ele alır.

Tür: Reality, Belgesel, Yaşam Tarzı
Yaratıcı: Megyn Kelly, Dan Peirson, Eric Abbett
Ana Karakter/Doktor: Dr. Younan Nowzaradan (Cerrah)
Yapımcı Şirket: Megalomedia
Kanal: TLC (Discovery Inc.)
İlk Yayın Tarihi: 7 Şubat 2012
Son Yayın Tarihi: Devam ediyor (2025 itibarıyla 11+ sezon)
Sezon Sayısı: 11+ (Ana seri) + spin-off'lar (Ağır Yaşamlar: Şimdi Ne Yapıyorlar?, Ağır Yaşamlar: İtalya vb.)
Bölüm Sayısı: 100+ (Sezonlara göre değişken)
Ülke: ABD
Dil: İngilizce (Türkçe dublaj/altyazı ile yayın)
Konu: 270 kg ve üzeri morbid obez kişilerin Dr. Nowzaradan rehberliğinde kilo verme yolculukları, mide küçültme ameliyatı süreçleri ve bir yıllık dönüşümlerinin duygusal/fiziksel mücadeleleri
Yayın Süresi: Yaklaşık 42-60 dakika (bölüm başına)
Yayınlandığı Platformlar: TLC, HBO Max, Discovery+, Netflix (bazı bölgelerde), tlctv.com.tr

Not: Program, obeziteyle mücadele eden katılımcıların gerçek hayat hikayelerini ele alır ve TLC Türkiye'de "Ağır Yaşamlar" adıyla dublajlı yayınlanır. Spin-off seriler, katılımcıların ameliyat sonrası durumlarını veya uluslararası versiyonları (örneğin İtalya) kapsar.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık