Gece gece tatsız bir haber oldu. Allah rahmet eylesin.Volkan Konak'ı kaybetmişiz.
![]()
Adamın konser öncesi bir hayranıyla olan paylaşımını gördüm. Çok tuhaf... Bir varsın, bir yoksun. Gerçek evet ama çok acı... Allah rahmet eylesin.Volkan Konak'ı kaybetmişiz.
![]()
666.000 verince Jennifer Lopez ile tanışıp yemek falan yiyorsun galiba başka bir açıklaması olamaz olmamalı (ki bu durum için bile biraz fazla). En hafif tabirle keriz silkelemekJennifer Lopez yazın Antalya ve İstanbul'da konser verecekmiş. Şarkılarını sevdiğim için şöyle fiyatlara bakayım, dedim. Biletler 10.000 ile 666.000 lira arasında imiş. Affedersin ama 666.000 bilete para vereceğime Avrupa'ya açılır, bir konserine giderim çok daha iyi. Bu da başka keriz soymak işte.
Yemek yemeye de değmez. İnsanın içi gider. Toplanıp Los Angeles'a gitmek iyi fikir. Böylece hem gezip eğlenmiş olursun hem de Lopez'i orada yapılan galalara katılarak görüp tanışmış olursun.666.000 verince Jennifer Lopez ile tanışıp yemek falan yiyorsun galiba başka bir açıklaması olamaz olmamalı (ki bu durum için bile biraz fazla). En hafif tabirle keriz silkelemek
Ne kadar zengin olduğuna bağlı o paranın sende ederi. Menzil şeyhinin torunu olsan yersin mesela sıkıntı olmaz.Yemek yemeye de değmez. İnsanın içi gider. Toplanıp Los Angeles'a gitmek iyi fikir. Böylece hem gezip eğlenmiş olursun hem de Lopez'i orada yapılan galalara katılarak görüp tanışmış olursun.
Amerika'da biletler tam satılmıyor diye konserlerini iptal ettiğini duydum ama ülkemizde bu parayı verecek kişiler maalesef var.
Evet, orası öyle ama o kadar üst tabakayı düşünmeyelim biraz da. Şeyhin torunu olsan o parayla ünlüler ayağına gelir ve şarkı söyler. Rihanna ve Beyoncé örnekleri aklıma geldi.Ne kadar zengin olduğuna bağlı o paranın sende ederi. Menzil şeyhinin torunu olsan yersin mesela sıkıntı olmaz.