Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Müzik Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Çalma listesi projesine katılmak ister misin?

• Hayır, teşekkürler.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Hoş bulduk kaizokuou. Son zamanlarda forumu boşladım ama özlettirmeme sevindim.

Rica ederim, ne demek. İki versiyonu da ayrı güzel. Biri yazın araba sürerken kop kop, diğeri dediğin gibi enstrümantal bölümden dingin, biraz efkâr kafasında iken hoş.

Lady Gaga dün Coachella festivali gerçekleştirmiş. Söylediği şarkılar çoğunlukla yeni albümü Mayhem'den olup Bloody Mary, Judas, Bad Romance, Poker Face, Paparazzi gibi hitlerini de söylemiş.

Jennifer Lopez yazın Antalya ve İstanbul'da konser verecekmiş. Şarkılarını sevdiğim için şöyle fiyatlara bakayım, dedim. Biletler 10.000 ile 666.000 lira arasında imiş. Affedersin ama 666.000 bilete para vereceğime Avrupa'ya açılır, bir konserine giderim çok daha iyi. Bu da başka keriz soymak işte.

Jennifer Lopez yazın Antalya ve İstanbul'da konser verecekmiş. Şarkılarını sevdiğim için şöyle fiyatlara bakayım, dedim. Biletler 10.000 ile 666.000 lira arasında imiş. Affedersin ama 666.000 bilete para vereceğime Avrupa'ya açılır, bir konserine giderim çok daha iyi. Bu da başka keriz soymak işte.
666.000 verince Jennifer Lopez ile tanışıp yemek falan yiyorsun galiba başka bir açıklaması olamaz olmamalı (ki bu durum için bile biraz fazla). En hafif tabirle keriz silkelemek

666.000 verince Jennifer Lopez ile tanışıp yemek falan yiyorsun galiba başka bir açıklaması olamaz olmamalı (ki bu durum için bile biraz fazla). En hafif tabirle keriz silkelemek
Yemek yemeye de değmez. İnsanın içi gider. Toplanıp Los Angeles'a gitmek iyi fikir. Böylece hem gezip eğlenmiş olursun hem de Lopez'i orada yapılan galalara katılarak görüp tanışmış olursun.

Amerika'da biletler tam satılmıyor diye konserlerini iptal ettiğini duydum ama ülkemizde bu parayı verecek kişiler maalesef var.

Yemek yemeye de değmez. İnsanın içi gider. Toplanıp Los Angeles'a gitmek iyi fikir. Böylece hem gezip eğlenmiş olursun hem de Lopez'i orada yapılan galalara katılarak görüp tanışmış olursun.

Amerika'da biletler tam satılmıyor diye konserlerini iptal ettiğini duydum ama ülkemizde bu parayı verecek kişiler maalesef var.
Ne kadar zengin olduğuna bağlı o paranın sende ederi. Menzil şeyhinin torunu olsan yersin mesela sıkıntı olmaz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık