İkna ol diye demedim zaten

Yanlışlarını düzelttim. Önyargılı ve sabit fikirliler ikna olmazlar zaten.
Minato şişirilmiş bir balondur.
Hah şöyle gerçek rengini göster yaa. Hater'ım deseydin, muhattap almazdık
azar sonradan çok güçlüydü şöyleydi böyleydi diye yedirmeye çalişti
Yazar seriyi bu adamla açıyor, Şeytan Tilki'yi mühürleyip, Köyü Kurtaran Kahraman diye. Nasıl "sonradan" oldu ?

Önce okuduğun eserin bir başını sonunu anlayabil, sonra konuş.
çöpçöpülyus taş köyüne kakashiyle gaiyi göndersen zaten akşama kadar köyü alir gelirler.
Bunu kum köyü için desen neyse de Hokagelerden sonra en güçlü kagelerin çıktığı ülke, databooklarda, askeri gücü en yüksek olan ülke, iki çok güçlü bijuusu olan, içinden Deidara, Kitsuchi, Kurotsuchi gibi tipler çıkarabilmiş bir köyü Kakashi ile Gai biraz zor alır anca avuçlarına alabilirler. Gai 8 Kapı açıp kendinin de ölmesi gerek ki o zaman bile tüm nüfusunu yok edemez.
etrafindaki herseyi ışığa dönüştüren bedeni full ışık olan bir karakterin ışık hızına ulaşamamasi saçma adamin kendisi ışık.
Kardeş, bu saçmalığı bana değil Oda'ya söyle. Kaldı ki Kizaru "Işık Meyvesi" değil "Parıltı Meyvesi" yemiş birisi. Sanat meyvesi yiyenin etrafındaki her şeyi sanata çevirdiği saçma bir olay meyveler, nasıl işlediğini yazarın kendisi bile bir gün açıklama zahmetine girmemiş. Ben icraate bakarım. Işık hızında mı hareket ediyor ? Yoo yanından geçemiyor.
Adamin savunma tezine bak benim x drake apo karşilaştirmalarimi beğenmeyip kiçikirik taş köyünün bildirisini söylüyor
Dostum o benim "savunma tezim" değildi. Sana bir teze gerek yok zaten. Ancak , süpernovalar hele de zaman atlaması öncesi halleri, Naruto'nun kage sınıfı çarların pek çoğu için çer çöpler zaten ben de asna Mİnato 'nun daha 19-20 yaşında Jonin'ken yaptığı bir şeyi söyledim. Ve adam bunu zorlanmadan yaptı. Bunu algılayamıyorsan buna yapacak bişi yok.
kardeşim minato kizaruya yetişemez.
Feat'ler ve icraatler tersini kanıtlıyor maalesef. Sen istediğin kadar tekrar et bu dediğini. Saatte 200 km koşan gazel adam Luffy ile Zoro'ya blitz atmış

Bu evrende , Kizaru dediğin adam yelkenli gemiyle seyahat ediyor. Tek patlar bir tabancadan çıkabilecek mermiden çekiniyor ya

Sen Işık hızında giden bir şeye mermi sıkılabiliyor mu onu öğren bi ... Sonra bir daha düşün.