Battalın oğlu pandomimci herhalde ASDHADHAS
Nerden düştüm, oturdum Boğa Anton izliyom lgfdg.
Din değiştirme adına güreş yapıyorlar ve Battal yeniyor. O zaman birbirlerine isim veriyorlar.Burdan çıkan sonuca göre Ahmet Turani ile Battal gazi arasında Mihawk ve Shanks'ın olayına benzer bir rekabet var.
Bu birbirlerine isim koyma muhabbeti aralarındaki rekabet bittiğinde mi gerçekleşti? Yoksa düello yaptıkları zaman diliminde hali hazırda birbirlerine böyle mi sesleniyorlardı? Ayrıyeten bu ikili arasındaki güç farkını çözebilmemiz için Ahmet Turani hakkında daha fazla bilgi edinmemiz gerekiyor. Ahmet Turani bir kılıç ustası mıdır? Bunların tartışılması gerekiyor.
Şahsen ben bir Ahmet Turani fanı olarak tatmin olmadım, nihayetinde bu bir güreş. Güreş ayrı kılıç ustalığı ayrı.Din değiştirme adına güreş yapıyorlar ve Battal yeniyor. O zaman birbirlerine isim veriyorlar.
İlk başta Ahmet alıyor, ikincisinde Battal alıyor. Bundan sonra güreş oluyor. Ahmet'in yaşını da göz önünde bulundurmak lazım.Şahsen ben bir Ahmet Turani fanı olarak tatmin olmadım, nihayetinde bu bir güreş. Güreş ayrı kılıç ustalığı ayrı.
Burada tamamen yönetmen torpiliyle Battal Gazi kazanmış. İş kılıç sallamaya gelseydi şayet Ahmet Turani kesinlikle kaybetmezdi. Yönetmen hakkını yemiş yiğidimin.![]()