Bazı kişilerle yaptığım münakaşalar sonucunda böyle bir karşılaşmayı bile Madara'nın kazanacağını düşünenler var. Ben de anket açıp sitenin genel görüşünü almak istedim.
Rinnegan ve Eternal Mangekyou Sharingan sahibi. Mokuton kullanabiliyor. Sınırsız çakrası var ve ölümsüz.
Toz elementi kullanabiliyor. Görünmez olabiliyor. Uçabiliyor ve nesneleri uçurabiliyor. Herhangi bir durumda kendini ikiye bölebiliyor.
4. Mizukage hakkında çok şey bilmediğimizden, 2. Mizukage'yi seçtim. Yin Salınımına sahip, usta bir genjutsu kullanıcısıdır. Hozuki klanına mensup olduğundan bedenini sıvı forma sokabilir. Sonsuz Patlama Tekniği isimli korkunç bir tekniğe de sahiptir. Edo Tensei olarak gelen halinin Gaara olmasa çok çok zor yenileceğini de ekleyelim.
Gelmiş geçmiş en iyi Raikage'dir. Aşırı derecede bir fiziksel güce ve bir kuyruklu canavar seviyesinde çakraya sahiptir. Ayrıca seride bir kuyruklu canavarla teke tek dövüşebilen tek kişidir. Kara Yıldırım tekniği kullanabilir. Rasenshuriken'i savuşturabilecek kadar hızlıdır. Kutsal Transfer Tekniğini kendi üzerinde kullanabilen tek kişidir. Tek başına 10.000 kişilik bir ninja ordusuyla 3 gün 3 gece savaşmıştır.
Bunu koymasak da olurdu aslında, ama Gaara'nın yerine biri geçmeli. Özetle çok güçlü biri değildir. Kekkei Genkai'si mıknatıstır. Üçüncü Göz ve altın tozu kullanabilir.
Savaş sırasında komutanların askerlerine gördükleri yerde kaçmalarını söylediği bir adamdır. Çok zekidir, çok hızlıdır. Rasengan kullanır. Uzay-Zaman Tekniği, Uçan Yıldırım Tanrısı Tekniği ve Shiki Fujin kullanabilir. Tobi gibi güçlü bir ninjayı ve Kurama'yı durdurabilmiş, ancak bu hayatına mal olmuştur.
Şimdi Hokage dışındakileri savaşta zaten yendiler diyebilirsiniz. Ancak bu adamların takım haline dövüşmediğini hatırlatırım. Kim kazanacak görelim.
Madara

Rinnegan ve Eternal Mangekyou Sharingan sahibi. Mokuton kullanabiliyor. Sınırsız çakrası var ve ölümsüz.
Rakipleri
2. Tsuchikage

2. Mizukage

3. Raikage

4. Kazekage

4. Hokage
Şimdi Hokage dışındakileri savaşta zaten yendiler diyebilirsiniz. Ancak bu adamların takım haline dövüşmediğini hatırlatırım. Kim kazanacak görelim.