Kafama takılan ve beni düşündüren bir teorimi sizlerle paylaşmak istiyorum.Luffy ve Roger neden bu kadar birbirine benziyor?Luffy'nin aslında Roger’in reenkarnasyonu olma olasılığı nedir?
Bence baya bi yüksek gibi görünüyor çünkü hikayenin gidişatı bunu gösteriyor.
Örneklerime Roger'in Rayleigh'le yaptığı son konuşmasıyla başlıyalım.
Roger Rayleigh'e ölmeyeceğini söylüyor ama ne hikmetse ölüyor..
Daha sonra Roger'ın Luffy'e ne kadar benzediğini gördük.
Neden Roger Luffye bu kadar çok benziyor aslında rogerın kendisi olduğu için olabilirmi?
Birde Roger'ın her şeyin sesini duyabildiğini duymuştuk.
Dikkatinizi çekerim burda tekrardan Roger'in Luffy'e benzerliğini gösteriyor oda bize..
Birde Shanks'ın Luffy'i Rayleigh'e anlatması var.
Ve Skypeanın Tanrısı Ganfall'da Luffy hakkında şöyle diyor
D'lerin eskiden yaşayan bir krallık olduğunu ve yıkıldıklarını biliyoruz.Tüm D'lerin amacı aslında bunu fark etmeseler bile dünya hükümetini yıkmak.Roger'ında öyleydi.Raftele gitti ve yıkılan krallıkları hakkındaki bilgileri öğrendi fakat hastaydı,dünya hükümetini yıkmak istese bile yeterince gücü ve ittifakı yoktu arkadaşlarını korumak için bile olsa çok fazla insanın canını yaktı .Çok fazla düşmanı vardı.amacıni gerçekleştiremeyeceğini anlayınca kendi idamını gerçekleştirdi.Ve Luffy olarak tekrar dünyaya geldi artık eskisi gibi kimseyi öldürmüyor ve birçok dostu var lufynin yonkou seviyesine geldikten sonra olası bir dünya hükümetiyle savaşında Galleyla'dan tutunda Dory ve Brogy'e Alabasta ordusundan skypeadaki wiper ve gerillara kadar herkesin yardıma geleceğini düşünüyorum ve serinin daha yarısında olduğunu düşünürsek Luffy'nin dahada çok dostu olucaktır
Bu arada eğer bu reenkarnasyon olayı gerçekse Ace'in nefret ettiği öz babası aslında uğurunda canını verdiği Luffy olmuş oluyor.Yani aslında nefret ettiği babasınıda sevmiş oluyor.
Neyse artık lafı daha fazla uzatmadan sizinde görüşlerinizi almak istiyorum.
Bence baya bi yüksek gibi görünüyor çünkü hikayenin gidişatı bunu gösteriyor.
Örneklerime Roger'in Rayleigh'le yaptığı son konuşmasıyla başlıyalım.

Daha sonra Roger'ın Luffy'e ne kadar benzediğini gördük.
Birde Roger'ın her şeyin sesini duyabildiğini duymuştuk.

Birde Shanks'ın Luffy'i Rayleigh'e anlatması var.

Bu arada eğer bu reenkarnasyon olayı gerçekse Ace'in nefret ettiği öz babası aslında uğurunda canını verdiği Luffy olmuş oluyor.Yani aslında nefret ettiği babasınıda sevmiş oluyor.
Neyse artık lafı daha fazla uzatmadan sizinde görüşlerinizi almak istiyorum.
Son düzenleme: