RedTeroR Pazartesi saat 14:20'de #7,071 Cavitq11 dedi ki: Zeus gitti ama T1 hala kazanıyor demekki olay Faker da bir tek gitmeyen o. Genişletmek için tıkla ... Maçları izledin mi Reis ?
Cavitq11 dedi ki: Zeus gitti ama T1 hala kazanıyor demekki olay Faker da bir tek gitmeyen o. Genişletmek için tıkla ... Maçları izledin mi Reis ?
Cavitq11 Salı saat 08:04'de #7,072 RedTeroR dedi ki: Maçları izledin mi Reis ? Genişletmek için tıkla ... Yok reis sadece sonuca baktim xd
RedTeroR dedi ki: Maçları izledin mi Reis ? Genişletmek için tıkla ... Yok reis sadece sonuca baktim xd
Crowley Dün 03:47 da #7,074 Onur dedi ki: yine dia olduk, sıra master'da. Genişletmek için tıkla ... Bu sezon elmas stuck kaldım, çıkamıyorum.
Onur dedi ki: yine dia olduk, sıra master'da. Genişletmek için tıkla ... Bu sezon elmas stuck kaldım, çıkamıyorum.
Keepr Dün 20:50 da #7,075 Crowley dedi ki: Bu sezon elmas stuck kaldım, çıkamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Euw 80 win dia kaldım. İmkansız geliyor çıkmak. Oyuncular iyi olduğu için değil, mentalim yetersiz kalıyor. Çok zor çokk...
Crowley dedi ki: Bu sezon elmas stuck kaldım, çıkamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Euw 80 win dia kaldım. İmkansız geliyor çıkmak. Oyuncular iyi olduğu için değil, mentalim yetersiz kalıyor. Çok zor çokk...