Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Kuzan

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 259 90.2%
  • Sevmem

Kullanılan: 28 9.8%

• Kullanılan toplam oy
    287
@Smoker usta eline sağlık ama gözlem hakisi kısmına şuda eklenebilirdi bence.

- beyazsakalın haki kullanarak yaptığı delici kılıç saldırısının geliceği yeri sezip cisimsizleştirebilir.

Arıkovanında garp ile dövüşüde aslında gözükenden uzundur tayfayı dondurduktan az sonra akşam oluyordu hibariyi dondurdu ve hibari çözülene hatta üstünden kısa bi süre geçene kadar garp ile dövüşebilmiştir.

@Smoker usta eline sağlık ama gözlem hakisi kısmına şuda eklenebilirdi bence.

- beyazsakalın haki kullanarak yaptığı delici kılıç saldırısının geliceği yeri sezip cisimsizleştirebilir.

Arıkovanında garp ile dövüşüde aslında gözükenden uzundur tayfayı dondurduktan az sonra akşam oluyordu hibariyi dondurdu ve hibari çözülene hatta üstünden kısa bi süre geçene kadar garp ile dövüşebilmiştir.
İlk dediğin kısım üst taraflarda şu şekilde yazıyor "Beyazbıyık'ın sarsıntı ve haki ile güçlendirdiği Bulutkesen isimli silahını karnına yemesine rağmen silahın temas ettiği yeri hızlıca buza çevirerek bu saldırıdan herhangi bir zarar görmemiştir."

Diğer dediğin kısım kaynak metinde yazmıyor. O yüzden yok.

BB'ye direk katılacak biri değil, bir planı olduğunu düşünüyorum. Ancak garp'a dediği gibiyse kendine yazık etti. Tayfa vs'sinde rakibi Sanji olabilir alev etkisinden.

Fb de gördüğümüz gibi sadece meyvesi değil beden gücüde muazzam seviyede imiş.Adam daha nolsun Garp dan eğitim almış.Muhakkak bu davranışlarının altından birşeyler çıkacak.Bunca sene donanmaya ve halka hizmet veren bir kişinin bir olay sonunda korsanlar arasında en nefret edilen kişinin ekibinde olacağını zerre zannetmiyorum.Aşırı aptalca olur.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık