Forumun beklentisini ve tahminini merak ettiğim için böyle bir konu açmak istedim. Hiçbir şey görmedik evet de beklenti ve tahminleri merak ediyorum.
Adaylarımıza geçelim.
-Tamago
Tatlı Komutanlardan Smoothie'yi uyarmıştı kendisi. Çoğu konuda bilgili ve genelde çoğu işi kendisi yürütüyor. Big Mom korsanlarında yeri farklı gibi. Ayrıca hazine odasını da koruyan kişi kendisi.
-Pekoms
330 milyon beli ödülü var. Kaplumbağa zoanına sahip. Ayrıca kendisi bir Mink. Bu da kendisini fiziksel açıdan baya yukarı çekiyor.
-Bobbin
Boyoyon! Boyundan büyük bir kılıcı var. Ayrıca bir adayı yıktığını kendisinden öğrenmiştik. Garip bir tipi var.
-Amande
Meitosu var. Mangaka Luffy'nin ordu ile olan savaşında kendisini biraz ön plana çıkardı.
-Mont-d'Or
Kitaplarla ilgili bir meyveye sahip. Sırtında bir tüfeği var. Big Mom açısından bakarsak meyvesi sayesinde baya önemli bir karakter.
-Opera
Kremayı kullanan bir meyvesi var. İri bir görünüşü var.
-Galette
Nami'yi uzaktan kukla gibi tutmuştu. Garip bir yeteneği var gibi.
-Pudding
Pek bir şeyi yok gibi gözüküyor ama 3.gözünden dolayı onu yukarı seviyelere çıkaranlar var.
-Bege
Supernova'lardan birisi. 300 milyon ödülü var. BM'ı indirme niyetinde.
-Diğer
Gördüğümüz veya görmediğimiz herhangi bir kişi.
Jinbei'yi anket tek taraflı gitmesin diye şıklara eklemedim. Bir de kendisinin durumu pek belli değil.
Adaylarımıza geçelim.
-Tamago

Tatlı Komutanlardan Smoothie'yi uyarmıştı kendisi. Çoğu konuda bilgili ve genelde çoğu işi kendisi yürütüyor. Big Mom korsanlarında yeri farklı gibi. Ayrıca hazine odasını da koruyan kişi kendisi.
-Pekoms

330 milyon beli ödülü var. Kaplumbağa zoanına sahip. Ayrıca kendisi bir Mink. Bu da kendisini fiziksel açıdan baya yukarı çekiyor.
-Bobbin

Boyoyon! Boyundan büyük bir kılıcı var. Ayrıca bir adayı yıktığını kendisinden öğrenmiştik. Garip bir tipi var.
-Amande
Meitosu var. Mangaka Luffy'nin ordu ile olan savaşında kendisini biraz ön plana çıkardı.
-Mont-d'Or

Kitaplarla ilgili bir meyveye sahip. Sırtında bir tüfeği var. Big Mom açısından bakarsak meyvesi sayesinde baya önemli bir karakter.
-Opera

Kremayı kullanan bir meyvesi var. İri bir görünüşü var.
-Galette

Nami'yi uzaktan kukla gibi tutmuştu. Garip bir yeteneği var gibi.
-Pudding
Pek bir şeyi yok gibi gözüküyor ama 3.gözünden dolayı onu yukarı seviyelere çıkaranlar var.
-Bege

Supernova'lardan birisi. 300 milyon ödülü var. BM'ı indirme niyetinde.
-Diğer
Gördüğümüz veya görmediğimiz herhangi bir kişi.
Jinbei'yi anket tek taraflı gitmesin diye şıklara eklemedim. Bir de kendisinin durumu pek belli değil.