Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Kingdom

En zor ve en uzun dayanan devlet chu imiş wang jian seferi yöneten kişiymiş 600 bin asker ile sefere gitmiş o kadar askeri gücü nasıl sağlamışlar acaba bu diğer devletlerin hazinesi çok işe yaramıştır.
Birde dikkatimi çeken şey wang jian emekliymiş chu seferi için geri dönmüş ne için emekli olmuş acaba
Chu bir süper devlet, o yüzden diğerlerinden daha çok direnebiliyor. Kalan devletlerin hepsi şehir devleti gibi ufak yerler. En büyükleri Zhao'ydu işte.

Yahu duyunca kahroldum li mu gibi kaç defa gördüğümüz belkide asla büyük bir yenilgi alamayacak bir adam zhao ya ihanet edeceği korkusundan idam edilmiş bu entrikayı yayanda qin casuslarıymış bu adamın uzun bir arc da ousen tarafından mağlup olması lazımdı
Wang jian'ın mangada bahsettiği ölümcül zayıflık böyle bir şey sanırım. Li mu bilgi alma hattından dolayı tüm devletlerin casuslarıyla çok içli dışlı. Bence bu aynı zamanda onun sonunu hazırlayan olay olmuştur

Seri sonunda 6 ulu olarak kimleri görürüz sizce fikrinizi merak ettim. Ben
Li Xin/Meng Tian/Wang Ben/Meng Wu/Wang Jian/Qiang Lei olur diye düşünmekteyim

En zor ve en uzun dayanan devlet chu imiş wang jian seferi yöneten kişiymiş 600 bin asker ile sefere gitmiş o kadar askeri gücü nasıl sağlamışlar acaba bu diğer devletlerin hazinesi çok işe yaramıştır.
Birde dikkatimi çeken şey wang jian emekliymiş chu seferi için geri dönmüş ne için emekli olmuş acaba
Tarihe göre Chu fethi için Wang Jian 600 bin asker lazım diyor. Li Xin 200 bin yeter ben alırım Chu yu diye kralı ikna ediyor. Pusuya düşüp paramparça oluyor ordu. Ardından 600 bin asker daha çıkartıp Wang Jian a veriyorlar. Doğru düzgün savaşa bile girmeden yıpratarak fethediyor reis.

Teng'in ismini sonraki fetihlerde hiç göremedim Son bölümde önemli bir şey söyleyeceğini söyleyerek tüm rütbeli kişileri yanına çağırdı. Han'ın yöneticisi olacağını söyleyerek emekliliğini talep edebilir gibime geliyor
Han ın yöneticisi Shou Hei Kun ya da Ri Shi olur teng bence ölene kadar emekli olmaz renpa gibi

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık