Mangası bitti, son bölüme kadar türkçe çevirisi var diye biliyorum. Renkli çizimleri var mı bilmiyorum, kontrol edebilirsin. Belki vardır.Manga hangi aşamada? Keyifle başlanılır mı acaba?
Not: Sadscans'ta varmış, tamamlanmış gözüküyor. Jujutsu Kaisen'e yeni başlayıp bitirdim. Göz bebeğimiz Sadscans çevirmişse kalitelidir diye vira bismillah başlayacağız artık.
Türkiye çıkış tarihide bu olsaydı, çok iyi olurdu. Eylül - Ekim arası çıkış yapmışlar Türkiye için. Çok küfür ettim.
Hocam mangası bundan beş yıl önce bitti. Renkli çizimleri yok diye biliyorum.Manga hangi aşamada? Keyifle başlanılır mı acaba?
Not: Sadscans'ta varmış, tamamlanmış gözüküyor. Jujutsu Kaisen'e yeni başlayıp bitirdim. Göz bebeğimiz Sadscans çevirmişse kalitelidir diye vira bismillah başlayacağız artık.
Renkli çizimleri var hocam.Hocam mangası bundan beş yıl önce bitti. Renkli çizimleri yok diye biliyorum.
Sonu beni de tatmin etmedi ama animasyon şirketi çok iyi bu animeninHerşey iyi hoşta sonunda sıçtı serinin içine resmen, yav geçmişte geçen güzel bir son ver dimi. Niye yani kim hayatına nasıl devam etmiş felan bilinmiyorki, ben sonunu hiç beğenmedim.