+1 :/Olmasın :/
+1 :/Olmasın :/
Etmesin de zaten. Bizim tayfa ne yapacak o zaman? İttifak felan olacaksa da şimdi olmaz umarım.Koca Ana Korsanları ile ittifak yapılacağına inanıyorum zaten ama Katakuri'nin Wano'ya gelip gelmediği kesin değil. Bence Oda bu kadar kısa süre içinde Katakuri'yi tekrar hikayeye dahil etmeyecektir.
Ya ittifak adıyla olmasa bile bir şekilde Luffylere yardımları dokunacak işte. Koca Ana'yı oradan çıkarmak için tam bizimkilerin yardıma ihtiyacı olduğu anda oraya gelirler falanEtmesin de zaten. Bizim tayfa ne yapacak o zaman? İttifak felan olacaksa da şimdi olmaz umarım.
Güzel bir fan çalışması vardı. Karasakal ve tayfası Totto Land'i basıp Katakuri ile kapışıyordu o aklıma geldi.Hatta Katakuri yardım etmeden Teach tarafından meyvesi çalınarak öldürülebilir. Istemem ve saçma ama teori teoridir.![]()
Hatırlıyorum o çalışmayı. Kuvvetli bir ihtimal böyle olacak gibi geliyor. Katakuri gibi bir adamın meyvesi logia olmasada logia ozelliklerine biraz yatkınlık sebebiyle Teach'e cezp ediyor olabilir. WCI'da boş zaten Teach güleoynaya istedigini alacaktir maalesef.Güzel bir fan çalışması vardı. Karasakal ve tayfası Totto Land'i basıp Katakuri ile kapışıyordu o aklıma geldi.![]()