Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Karasakal'ın Kişilikleri ve İmu'yu Yenecek Kişi

Karasakal’ı ilk gördüğümüz zaman “İnsanların hayalleri asla ölmez.” dediğinde aslında bunu söyleyen Karasakal’ın içindeki Davy D. Xebec’in iradesiydi. Çok yüksek ihtimalle zaten farkındayız ki Karasakal’ın içinde 3 ayrı irade, 3 ayrı ruh ve 3 ayrı kişilik var: Davy D. Xebec’in iradesi, Davy D. Jones’un iradesi (Davy D. Jones’un Joyboy olma ihtimali çok yüksek ve eğer böyle olursa dediklerimiz daha fazla pekişir) ve Karasakal’ın kendi iradesi. Eğer bu üç kişilik bir bedendeyse, İmu’ya karşı savaşacak kişinin Karasakal olacağı bence çok net olur. Ama bu, sadece kendi iradesiyle değil; bu iki karakterin de birlikte olmasıyla gerçekleşir ve bu da İmu’yu yenip Karasakal’ın Final Boss konumuna daha da yaklaştırır.

Görselde de gördüğünüz gibi Karasakal’ın görüntüsü her zaman değişiyor. Bence direkt olarak tek bir karakterin daha baskın olacağını düşünmüyorum. İlk başta gördüğümüz karaktere baktığımızda, normal bildiğimiz Karasakal dışında eğer Davy D. Jones gerçekten Joyboy ise Joyboy’un ve Xebec’in iradesinin çok daha güçlü olduğunu ve kişiliğinin daha önde olduğunu görebiliriz. Ama eğer Davy D. Jones Joyboy değilse, Davy D. Jones’un daha karanlık biri olduğunu düşünürsek ilk gördüğümüz (200. bölümlerdeki) Karasakal’ın Xebec’in iradesinin baskın olduğu Karasakal olduğunu düşünüyorum. Ardından 500. bölümlerde gördüğümüz bizim şu an bildiğimiz Karasakal ortaya çıkıyor ve en sonunda Davy D. Jones’un iradesinin baskın olacağını ya da üçünün birlikte gelip İmu’ya karşı savaşacaklarını düşünüyorum. Ayrıca Karasakal’ın bir tane daha şeytan meyvesi yeme olasılığını çok yüksek görüyorum ve eğer İmu bir şeytan meyvesi kullanıcısıysa, onu öldürüp meyvesini alarak tam anlamıyla son boss konumuna geleceğini düşünüyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık