gok408
Bende mangasını takip ediyorum.Bu serinin en iyiler arasında olmamasına şaşıyorum uzun ve bir o kadart da başarılı bir seri.Bleach okumak yerine bunu tercih ettim.
mangaframe güncelden devam ediyor ve çevrilmeyen bölümleride çevirmeye çalışıyorlar o yüzden 270den sonra direk 350 ye geçiyorBundan iyi dövüş spor olarak bir anime yok mangasına başladım oda çok iyi fakat 270'ten 350 ye atlıyor nasıl iş anlamadım başka yerde'de bulamadım bilen varsa tşk'lerimi sunarım![]()
Çok uzun zamandan beri devamı gelmiyor. Yapan stüdyoda şuan başka seriler ile ilgileniyor. Mangadan bak bence. Sanırım tüm bölümleri türkçe vardı.Bunun animesi devam etmeyecek değil mi ? Kalana mangadan mı bakalım yoksa çıkar mı ?
Beklediğimden iyiydi.Çocuksu tarafı fazla olmasa daha iyi olurmuş sırf hocalarına ağırlık verse zaman atlaması falan.Tamam teşekkürler zaten öyle yapacaktım bir sorayım dedim.Çok uzun zamandan beri devamı gelmiyor. Yapan stüdyoda şuan başka seriler ile ilgileniyor. Mangadan bak bence. Sanırım tüm bölümleri türkçe vardı.
Bende başlayacaktım. Şu sıralar dövüş serilerine sardım. Baki bitince başlarım büyük ihtimalle.Beklediğimden iyiydi.Çocuksu tarafı fazla olmasa daha iyi olurmuş sırf hocalarına ağırlık verse zaman atlaması falan.Tamam teşekkürler zaten öyle yapacaktım bir sorayım dedim.