Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hisoka vs İllumi

Hisoka Vs İllumi

• Kullanılan toplam oy
    145
İllumi daha Avcı sınavı çıkışı en güçsüz gona kol kırdırdı.
İllumi kendini korumuyor. Kendini korumasa Hisoka da oradaki Gon'a kol verir. HxH insanları dokunulmaz değil. Nen ile kendini korumayan herkes Gon'a kol verir ki İllumi tonlarca ağırlığa sahip Zoldyck kapılarını açabilecek kadar fiziki güce sahip. Fiziken zayıf değil.
İdareciler çok vs için ideal değil.
İdareciler bizzat Hisoka tarafından "Bir idareci olmanın avantajı, koşulların yerine getirildiği anda oyunun bitmesidir." denilerek övüldü. Birebirde en tehlikeli nen tipi.

İllumi kendini korumuyor. Kendini korumasa Hisoka da oradaki Gon'a kol verir. HxH insanları dokunulmaz değil. Nen ile kendini korumayan herkes Gon'a kol verir ki İllumi tonlarca ağırlığa sahip Zoldyck kapılarını açabilecek kadar fiziki güce sahip. Fiziken zayıf değil.

İdareciler bizzat Hisoka tarafından "Bir idareci olmanın avantajı, koşulların yerine getirildiği anda oyunun bitmesidir." denilerek övüldü. Birebirde en tehlikeli nen tipi.
Gon o dönemde Nen bilmiyor dolayısıyla Nen saldırısı yapmadı. Ayrıca Zoldyck kapılarını açacak güce de sahip değil. Mesela o kol kırmayı Hisoka'ya falan yapamazsın. Dolayısıyla sıfır eğitim Gon'u dodgelayamamak bana göre zayıflık göstergesi. Hisoka'nın demeye çalıştığı illumi eğer iğnesini Hisoka'ya saplayabilirse oyun biter. Bunu Shalnark'da da diğer idarecilerde de görüyorsun zaten. İlk gelen alır falan diyorlar. Manga'da güncel misin bilmem ama Hisoka vs Shalnark'ı inceleyebilirsin :D

Gon o dönemde Nen bilmiyor dolayısıyla Nen saldırısı yapmadı. Ayrıca Zoldyck kapılarını açacak güce de sahip değil. Mesela o kol kırmayı Hisoka'ya falan yapamazsın. Dolayısıyla sıfır eğitim Gon'u dodgelayamamak bana göre zayıflık göstergesi. Hisoka'nın demeye çalıştığı illumi eğer iğnesini Hisoka'ya saplayabilirse oyun biter. Bunu Shalnark'da da diğer idarecilerde de görüyorsun zaten. İlk gelen alır falan diyorlar. Manga'da güncel misin bilmem ama Hisoka vs Shalnark'ı inceleyebilirsin :D
Hisoka'nın aynı duruma düşmeyeceğini nasıl bilebiliyorsun merak etim, varsa mangada öyle bir satır göster. Hisoka fiziken aşmış biri değil. Çoğaltan değil. Nensiz Gon'a avcı sıvavın birden fazla kez kanmış biri, Gon ilk saldırısında kan bile aldı Hisoka'dan. Hisoka dokunulmaz biri değil.

Şalnark ile Hisoka arasında bir savaş mı oldu? Kuroro bunların yeteneklerini çalmıştı. Yani Hisoka'ya karşı nen yeteneklerini kullanamazlardı ki zaten Hisoka ikisini de hazırlıksız yakalayıp manganın adına uygun bir şekilde avladı. Kortopi'yi işerken, Şalnark'ı da eline Kortopi'nin kellesini fırlatmışken indirdi. Buradan bir vs değerlendirmesi çıkmaz.

Çok uzun zaman oldu HXH ile ilgili birşey göreli tüketeli. Ama Hisoka diğer hiç bir karakterin sahip olmadığı Plot Armor'a sahip bu seride. Kendisine yakın seviye herkesi yeneceğini düşünüyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık