İllumi dedim. Nedenini bilmiyorum.
Hisoka bire bir dövüş için çok uygun. Nenini özelleştirmesi bile dövüşü kazanma yönünde hep.
Darbeleri yumuşatabiliyor, yansıtabiliyor, sakinliğini koruyabiliyor.
Kaybettiği bir dövüş gördük; onda da muazzam bir performans gösterdi. Zeka olarak İllumi'nin efsanevi çıkarım sahnesi olsa da Hisoka da hiç az değil. Ama kendi dinamiklerini oluşturamadığı yerlerde gücü çok düşüyor.
Çoğaltanlara karşı Razor karşısında strateji koyamadığı ve nen gücü yetersiz kaldığı için ölebilirdi mesela. Ama serbest dövüşte Razor'u daha fazla zorlayabilir.
İllumi ise bence hala kapalı kutu. ( Ts Zoro )

Herif daha ciddi numaralarını hiç göstermedi neredeyse. Hisoka kadar hikayede değil; ilgilendiği şeyler aynı değil. Killua için dahil oluyor olaylara veya Hisoka istedi diye.
İllumi'den beklentimin yüksek olma sebebi:
- Bir idareci ve güçlü teknikleri var. Kill'e kod bırakabildi, sadece iğne tutturarak bile muazzam güçlü idarecilik var seride. Bir hatanın affı yok.
- Dönüştürücü ve Salgıç özellikleri de gösteriyor yetenekleri. Zoldyck ailesi eğitimi yanlış yapacak aile değil yani bu esas sınıfında neredeyse zirvede olduğunu gösteriyor.
Fiziksel güç ikisinde de övülecek gibi olmasa da Hisoka önde. Ama esas olaylarında İllumi'nin daha fazla şansı olduğunu düşünüyorum.
Araya zaman girdi tam hatırlamıyor olabilirim. Hisoka da Chollo dövüşünde güzel bir power up aldı aslında ama teknik ve acımasız dövüşler için kesinlikle yeterli değil bence.