Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Hellsing Ultimate (2006-2012)

Seriyi beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 7 100.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7

Stüdyo: MADHOUSES, atelight, Graphinica
Yapımcı: NBCUniversal Entertainment Japan, Funimation, StudioRF Inc.
Kaynak: Manga
Direktör: Tomokazu Tokoro
Seri Durumu: Tamamlandı, 10 Bölüm
Tür: Aksiyon, Korku, Doğaüstü
Anime Sayfası: https://anilist.co/anime/777/HELLSING-OVA/

Konusu: Alucard yakalandıktan sonra deneysel olarak güçlendirilmiş olağanüstü bir vampirdir en büyük amacı gücünü tam anlamıyla sınayabileceği asıl 'ölümsüz olan''ı bulmaktır., Seras Victoria sonradan Alucard tarafından vampire dönüştürülmüş bir polis memurudur. İkisi beraber merkezi Britanya da olan ve gecenin yaratıklarına savaş açmış tarihi Hellsing organizasyonunun birer parçasıdırlar. Bu organizasyonun Lideri ve sahibi Sir Integra Wingates Fairbrooks van Hellsing'dir. Sadık yardımcısı Walter C. ''Shinigami'' Dornez'in de yardımıyla insanlığı tehdit eden karanlık güçlerle savaş halindedirler.

Şişko nazi ağabey epey kafa adamdı. Dahası nazi femboy da var. W. Benim için çerezlik bir seri. 7/10 vermiştim sanırsam. İzlerken sıkmamıştı akıp gitmemişti.

Şişko nazi ağabey epey kafa adamdı. Dahası nazi femboy da var. W. Benim için çerezlik bir seri. 7/10 vermiştim sanırsam. İzlerken sıkmamıştı akıp gitmemişti.
Savaş tiradı harikaydı, genel kanının aksine ben planını da başarılı buldum. Nihayete erdirememiş olsa da Alucard'ı 30 yıl kilitlemeyi başardı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık