Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Hellsing (2001-2002)

Seriyi beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 11 91.7%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    12

Stüdyo: Gonzo
Yapımcı: Funimation, Pioneer LDC
Kaynak: Manga
Direktör: Umanosuke Iida
Seri Durumu: Tamamlandı, 13 Bölüm
Tür: Aksiyon, Korku, Doğaüstü
Anime Sayfası: https://anilist.co/anime/270/HELLSING

Konusu: Avrupa'da vampirlere karşı verilen savaşta en önde savaşan kurum olan Hellsing ve onun gizli silahı Alucard, son görevde bir köyü neredeyse tamamen zombi haline getiren ve onların kanıyla beslenen bir vampire karşı savaşmaya giderler. Aynı köye bir süre önce gönderilen polis güçleri saldırıya uğramış ve içlerinden sadece acemi polis memuru Seras Victoria sağ kalmıştır. Tam vampirin eline düşmüşken içeri Alucard girer ancak dövüş sırasında Seras yaralanır. Ona ölmek üzere olduğunu söyleyen Alucard, Seras'a iki seçenek sunar: Ya orada ölecektir, yada Alucard'ın kanını içerek yeniden doğacaktır. Seras ikincisini seçer. Araştırmaları esnasında yeni bir tür vampir ile karşılaşırlar. Bu tür doğuştan yada bir vampir ısırığı ile değil yapay yollarla oluşmaktadır.

Önü arkası belli olduğundan iyi bir seri bence. Hikayenin daha en başından sonuna kadar yazıldığı seriler kötü olmuyor genelde.
Kötü değil zaten. Çerezlik, saf aksiyon. Seyirlik güzel. Badass ana karakter, ilgi çekici villain. Ama o kadar benim için özellikle birine izle diye tavsiye etmem ama izlenebilitesi var. 7 verdiğimi hatırlıyorum zaten.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık