Gümüş 31 Mar 2014 #61 Jump #19 Bu haftaki sayılardan 10 tanesinin yayınlanan ilk sayfalarını buraya paylaşıyorum. Naruto Bleach Toriko Assassination Classroom Nisekoi Illegal Rare Gintama Kuroko no Basket Shokugeki no Soma One Piece
Jump #19 Bu haftaki sayılardan 10 tanesinin yayınlanan ilk sayfalarını buraya paylaşıyorum. Naruto Bleach Toriko Assassination Classroom Nisekoi Illegal Rare Gintama Kuroko no Basket Shokugeki no Soma One Piece
seyyah 5 Nis 2014 #63 @Cias; sıralama neyin sıralaması?O haftanın en beğenilen seri sıralaması mı diyeceğim ama One Piece ile Naruto yok.
@Cias; sıralama neyin sıralaması?O haftanın en beğenilen seri sıralaması mı diyeceğim ama One Piece ile Naruto yok.
Gümüş 12 Nis 2014 #64 Jump serilerinin önümüzdeki sayılarından 3'er resim. Nisekoi Ve renkli sayfa Illegal Rare Ve renkli sayfa Assassination Classroom Bleach Toriko Saiki Kusuo no Ψ Nan Gintama Kuroko no Basket Shokugeki no Souma Naruto
Jump serilerinin önümüzdeki sayılarından 3'er resim. Nisekoi Ve renkli sayfa Illegal Rare Ve renkli sayfa Assassination Classroom Bleach Toriko Saiki Kusuo no Ψ Nan Gintama Kuroko no Basket Shokugeki no Souma Naruto
Gümüş 13 Nis 2014 #67 Gümüş dedi ki: Jump serilerinin önümüzdeki sayılarından 3'er resim. Gizli İçerik Nisekoi Ve renkli sayfa Illegal Rare Ve renkli sayfa Assassination Classroom Bleach Toriko Saiki Kusuo no Ψ Nan Gintama Kuroko no Basket Shokugeki no Souma Naruto Genişletmek için tıkla ... Soul Catcher(S) Tokyo Wonder Boys Kochikame Stealth Symphony World Trigger Haikyū!! Isobe Isobee Monogatari I Shoujo
Gümüş dedi ki: Jump serilerinin önümüzdeki sayılarından 3'er resim. Gizli İçerik Nisekoi Ve renkli sayfa Illegal Rare Ve renkli sayfa Assassination Classroom Bleach Toriko Saiki Kusuo no Ψ Nan Gintama Kuroko no Basket Shokugeki no Souma Naruto Genişletmek için tıkla ... Soul Catcher(S) Tokyo Wonder Boys Kochikame Stealth Symphony World Trigger Haikyū!! Isobe Isobee Monogatari I Shoujo
gok408 14 Nis 2014 #69 Gintama kapaklarını görmek bile iç rahatlatıcı Naruto'ya ne kadar bakarsam bakım bir türlü ısınamadım.
Gintama kapaklarını görmek bile iç rahatlatıcı Naruto'ya ne kadar bakarsam bakım bir türlü ısınamadım.
Gümüş 17 Nis 2014 #70 Jump #21 Kapak ve Toc (Popülerlik Sıralaması) Gintama popüler karakterler sıralaması Ve ekstra taramalar.
Jump #21 Kapak ve Toc (Popülerlik Sıralaması) Gintama popüler karakterler sıralaması Ve ekstra taramalar.