İlginç bir konu açmak istedim.
Meyvelerin yapılma amacıyla ilgili teoriyi biliyorsunuzdur.Toplumsal hayattaki ihtiyaçları karşılamak için üretildiklerini düşünen bir kesim var.Yaşamı kolaylaştırmak amacıyla yapılmış olabilirler en başta.Bildiğimiz meyveler de bu görüşü destekliyor.
Peki sizce hangisi bu konuda en yararlı olurdu ?
Telefonların küçülüp cebimize kadar girmesi gibi düşünün.Vakit kazandıracak meyveler olmalı.Görünmezlik meyvesi gibi fantastik olanlardan bahsetmiyorum işe yarama hususunda.Daha makul ve yararlı özellikler olması gerek.Büyü tarzı meyveler değil de gerçek hayatta karşılığı olan meyveler.Neyse seçenekleri sıraladığımda daha iyi anlaşılacaktır diye düşünüyorum.
Fazla kafama yatmayanları eklemedim seçenek kısıtlı oldu.Eğer istek olursa ekleme yaparım.
Awa Awa no Mi
Kalifa bu meyve sayesinde baloncuklarla birlikte istediği gibi duş alabiliyor ve bunun keyfini sürüyordu diyebiliriz.
Ope Ope no mi
Ope ope sayesinde kalp ve organ ameliyatı gibi tıp alanındaki işlemler rahatlıkla yapılabilir.
Choki Choki no Mi
Makas meyvesi çok amaçlı kullanabilir.İnşaat açısından bile yararlı.
Woshu Woshu no mi
Fazla anlatacak bir durum yok çok işe yarıyor.
Kinemon'un bilinmeyen meyvesi
Kıyafet konusunda çok işe yarayan bir meyve olduğu ortada.
Nui Nui no Mi
Terziye de gerek kalmaz bu meyveyle.
Pero Pero no Mi
Muhtemelen sınırsız şeker üretebilir.
Bisu Bisu no Mi
Sınırsız bisküvi üretiyor.
Hobi hobi no mi.
Bara Bara no Mi.
İto İto no Mi
Meyvelerin yapılma amacıyla ilgili teoriyi biliyorsunuzdur.Toplumsal hayattaki ihtiyaçları karşılamak için üretildiklerini düşünen bir kesim var.Yaşamı kolaylaştırmak amacıyla yapılmış olabilirler en başta.Bildiğimiz meyveler de bu görüşü destekliyor.
Peki sizce hangisi bu konuda en yararlı olurdu ?
Telefonların küçülüp cebimize kadar girmesi gibi düşünün.Vakit kazandıracak meyveler olmalı.Görünmezlik meyvesi gibi fantastik olanlardan bahsetmiyorum işe yarama hususunda.Daha makul ve yararlı özellikler olması gerek.Büyü tarzı meyveler değil de gerçek hayatta karşılığı olan meyveler.Neyse seçenekleri sıraladığımda daha iyi anlaşılacaktır diye düşünüyorum.
Fazla kafama yatmayanları eklemedim seçenek kısıtlı oldu.Eğer istek olursa ekleme yaparım.
Awa Awa no Mi

Kalifa bu meyve sayesinde baloncuklarla birlikte istediği gibi duş alabiliyor ve bunun keyfini sürüyordu diyebiliriz.
Ope Ope no mi

Ope ope sayesinde kalp ve organ ameliyatı gibi tıp alanındaki işlemler rahatlıkla yapılabilir.
Choki Choki no Mi

Makas meyvesi çok amaçlı kullanabilir.İnşaat açısından bile yararlı.
Woshu Woshu no mi

Fazla anlatacak bir durum yok çok işe yarıyor.

Kinemon'un bilinmeyen meyvesi

Kıyafet konusunda çok işe yarayan bir meyve olduğu ortada.
Nui Nui no Mi

Terziye de gerek kalmaz bu meyveyle.
Pero Pero no Mi

Muhtemelen sınırsız şeker üretebilir.
Bisu Bisu no Mi

Sınırsız bisküvi üretiyor.
Hobi hobi no mi.

Bara Bara no Mi.

İto İto no Mi

Son düzenleme: