telefonla oynuyor olman vice city nin değerini mi azaltıyorNe vice citysi vici city ben telefonda oynuyorum en kisa surede gta 5

leavemealone
telefonla oynuyor olman vice city nin değerini mi azaltıyorNe vice citysi vici city ben telefonda oynuyorum en kisa surede gta 5
telefonla oynuyor olman vice city nin deðerini mi azaltýyor.vice cityden aldýðým zevki daha hiç birinden alamadým
leavemealone
yok bende bekliyorum çıkmasınıHyr oyle bi yazdin ki vice city forever falan gta 5 cikmasin gibi bende gorusumu yazdimsikinti yok
Ben aralarında en az 1'er saat mesafe olan 3-4 cdciyi dolaştığımı hatırlıyorum. O gün çok yorulmuştum. Ama yorulmama değmişti.yok bende bekliyorum çıkmasını.vice city başkadır bizim yaşıtlar ve büyükler için .ben 2.cd yi takmamız gerektiğini bilmediğimden 2 gun yatmadan yüklemeyi denedim onu
.bana 2.cdyi takmam gerektiğini söyleyen kuzene hala kahraman gözüyle bakarım
![]()
Hahaha xdyok bende bekliyorum çýkmasýný.vice city baþkadýr bizim yaþýtlar ve büyükler için .ben 2.cd yi takmamýz gerektiðini bilmediðimden 2 gun yatmadan yüklemeyi denedim onu bana 2.cdyi takmam gerektiðini söyleyen kuzene hala kahraman gözüyle bakarým
![]()
fazlasıyla karşılar o emeğiBen aralarında en az 1'er saat mesafe olan 3-4 cdciyi dolaştığımı hatırlıyorum. O gün çok yorulmuştum. Ama yorulmama değmişti.![]()
Hahaha xd
nuttertolls aspirine hafizamda yer eden 2 kelimedir bunlar
Bu Gta IV mü Gta V mibiraz ağızınızı sulandırayım
[YOUTUBE]dBtgYXDqcOw[/YOUTUBE]
Gta 4, The Ballad of Gay Tony ek paketinin üzerine kurmuşlar modu sanırım.Bu Gta IV mü Gta V miEn son oynadığım GTA VC idi. IV demiş başlığa da bana öyle değil gibi geldi IV ün karakterine benzemiyor videodaki, resimlere baktığımda