Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Gerçek Kesit (1993-2006)

Diziyi Beğendiniz Mi ?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

Tür: Gerilim-Korku, Aksiyon, Dram, Absürt Komedi, Reality-Canlandırma

Yayın Yılları: 1993 - 2006 (Toplam 453 bölüm)
Yayın Kanalı: Flash TV
Yapım Şirketi: Flash TV İç Yapım (Senaryo, Çekim, Kamera ve Kurgu)

Yayın Saatleri
Genellikle gece saat 23:00 - 01:00 arası (Flash TV'de)
Sunucu
Perihan Savaş (Başlangıç yıllarında)
Yönetmen/Yapım
Belirtilmemiş (Flash TV prodüksiyonu)

Oyuncular
Cahit Kaşıkçılar (Sarı Bıyık), Erdal Parmaksızoğlu, Yeşim Gündoğdu, Merve Pekar ve diğer Flash TV çalışanları (çoğu amatör veya rolüne göre lakaplı)
Çekim Yerleri
1993-1999 ve 2005-2006: Bursa; 2003: İstanbul

Öne Çıkan Özellikler
Gerçek olaylara dayalı senaryolar, gazete kupürleri ile doğrulama, ikonik lakaplar (Sarı Bıyık, Beyaz Çorap, Matkap Rıza, Kaleci Saçlı Adam)

Gerçek Kesit, Türk televizyon tarihinin en ikonik ve tartışmalı yapımlarından biri olarak, gerçek hayattan esinlenerek dramatize edilmiş suç, dram ve ibretlik olayları izleyiciyle buluşturmuş bir televizyon programıdır.
1990'lar ve 2000'lerin başında Flash TV ekranlarında yayınlanan bu dizi, toplumun karanlık yüzünü yansıtan kesitlerle hafızalara kazınmış, "düşman başına" dedirten hikayeleriyle kült statüsüne ulaşmıştır.

Program, gazetelerin üçüncü sayfa haberlerinden yola çıkarak kız kaçırma, cinayet, hırsızlık, aile içi şiddet gibi güncel veya geçmiş olayları canlandırır; absürt komedi unsurları, düşük bütçeli efektler ve samimi oyunculuklarla birleşerek benzersiz bir tarza sahip olur. Her bölüm, gerçek gazete kupürleriyle sonlanır ve izleyiciyi "Bu gerçekten yaşanmış mı?" sorgulamasına iter.

Toplumsal bir ayna tutan, eleştirilere rağmen milyonları ekran başına kilitleyen bu yapım, Türk pop kültüründe efsaneleşmiştir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık