kuroashi.no.sanji1993 Dün 10:39 da #292 Az yeyin xD kilo vermek isteyenlere tavsiyeler baktınız o spor salonu benim bu spor salonu senin yıllarca çabaladınız yine bir arpa boyu yol gidemiyorsunuz o zaman her hafta sonu iran'a giderek iki gün boyunca 20 kez recm yaptırın.. her recm … eksisozluk.com
Az yeyin xD kilo vermek isteyenlere tavsiyeler baktınız o spor salonu benim bu spor salonu senin yıllarca çabaladınız yine bir arpa boyu yol gidemiyorsunuz o zaman her hafta sonu iran'a giderek iki gün boyunca 20 kez recm yaptırın.. her recm … eksisozluk.com
Bavs Dün 17:11 da #293 iPhone saklama alanından tiksiniyorum. Sabah 1.5 gb kullanılabilir var, öğlen 300 mb düşüyor. Sacma
Smoker Dün 23:02 da #299 Boethiah dedi ki: @Smoker sitede yavaşlama mı var? 2 haftadır 3sn delay var gibi. Genişletmek için tıkla ... Evet, host sorunu. Üzerinde çalışıyoruz.
Boethiah dedi ki: @Smoker sitede yavaşlama mı var? 2 haftadır 3sn delay var gibi. Genişletmek için tıkla ... Evet, host sorunu. Üzerinde çalışıyoruz.