Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Garp Xebec'mi Xebec mi Garp ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xebecmi Garp?:hhh:

Selam,ara bitene kafayı mesgul edecek bir seyler lazım kafama bir teori yattı biraz da geyik teori olarak düşünebilirsiniz 😁 .İlk düşünen ben değilim son da olmayacağım .
Garp aslında Xebec'mi ?

İlk olarak Whell of Time dizisinde gördüğüm bir yetenekten ötürü aklıma yattı .

Dİzide bir Forsaken olan Rahvin krallıktaki bütün insanların hafızasındaki son 10 yılı manipüle edip kendini kral olarak inandırmış.

Öte yandan hafıza manipülasyonu yeteneğinin İmu tarafından Gunko'ya uygulandığını gördük

Bazı noktalara değinelim
1.Kaido Luffy'nin arkasında gördüğü kişiler arasında neden Garp yok denildi .E zaten arkadaki 5 li korsan diye basit bir cevap gelse de tatmin olmayanlar vardı.

2.Luffy'nin Korsan Doğası

Luffy hep atik heyecan dolu macera seven biri fakat tayfasını hep dost olarak görüyor bu yüzden pek ast üst ilişkisi bulunmuyor .Bu genler babadan gelmiyor belli ya dede ?

Xebec ise daha kötü bir imajda olmasına rağmen Luffy ile benzer bir tayfa sinerjisine sahip gibi duruyor.

3.Kong

Adeta tarihten silinen ismi anılmayan kişi Tanrı Vadisinde aslında Garp yerine Kong'un olduğunu bu hafıza manipülasyonuyla kendisinin kızağa çekilip düzeni koruduğunu gerçek oldlar biliyor zaten

4.Dragon ve Xebec aynı kuaförün mudavimi

Daha bir çok raslantı çıkar da gerisini size bırakıyorum

Duymuştum bu teoriyi. Garpın 2 kişiliği var 2.kişiliği Xebec diye. Rocksa ne olduğunun bilinmemesi vesaire falan. Wg,Garp ile anlaşıp onu korsanlıktan vazgeçirmiş. Büyük bir korsan tehdidini alt etmek için Garp ve Rogere kahramanlık hikayesi vermiş falan. Loki Fbsiyle zorda bir teori bence. Fakat olsa baya güzel olur Garpın hafızasının silinme kısmı da iyiymiş hikaye açısından. Roger de büyük korsan olarak anılabilmek için Rocksu yani Garpı Wg ile birlikte alt ediyot falan.

Son düzenleme:
Duymuştum bu teoriyi. Garpın 2 kişiliği var 2.kişiliği Xebec diye. Rocksa ne olduğunun bilinmemesi vesaire falan. Wg,Garp ile anlaşıp onu korsanlıktan vazgeçirmiş. Büyük bir korsan tehdidini alt etmek için Garp ve Rogere kahramanlık hikayesi vermiş falan. Loki Fbsiyle zorda bir teori bence. Fakat olsa baya güzel olur Garpın hafızasının silinme kısmı da iyiymiş hikaye açısından. Roger de büyük korsan olarak anılabilmek için Rocksu yani Garpı Wg ile birlikte alt ediyot falan.
Garp'ın hayatı tamamen bir yalan olarak kalıyor yani insanların hafızasına yerlestirilmis sahte hikaye .
Anlattığın Loki fb sinde Xebec'in Lokiyi dövmesi ve Garp'ın Luffy'e davranışı birebir örtüşüyor .

Teoride Garp'ın 40 sene önce ortaya çıkmış sahte bir kişilik olduğunu varsayıyorum.
Yani tabi klasik sallamasyon fakat Oda yaparmı yapar cinsinden teori

Kongu ben hala hikayeye bekliyorum. Garpın babası yada kardeşi çıkabilir diye düşünmekteyim. Monkey D Kong da tam uyuyor. Tabi olmayabilir de. Teorinin muallak kısmı Dragon onun da hafızasını silmeleri lazım. Sonradan hatırlayıp Devrimciliğe soyunmuşta olabilir. Pederinin hafızayı döndürmeye çalıştı mı acaba etki edememişte olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık