Hepsi gayet şuh duruyor ama hiçbir oyuncuyu da tanımıyorum tabi. Eminim iyilerdir ya.
Asoiaf evreninin en sevdiğim hikayeleri bunlar, umarım dizi sağlam olur da bizim tembel şişkoyu gaza getirip yeni bölümler yazdırır.
Hepsi gayet şuh duruyor ama hiçbir oyuncuyu da tanımıyorum tabi. Eminim iyilerdir ya.
House of Dragon 2.sezon kadar iyi olmasını bekliyorumHepsi gayet şuh duruyor ama hiçbir oyuncuyu da tanımıyorum tabi. Eminim iyilerdir ya.
Asoiaf evreninin en sevdiğim hikayeleri bunlar, umarım dizi sağlam olur da bizim tembel şişkoyu gaza getirip yeni bölümler yazdırır.
Yanlış hatırlamıyorsam; şişko Hotd'un ikinci sezonundan şikayet ederken, bunun hakkında olumlu konuşuyordu.Hepsi gayet şuh duruyor ama hiçbir oyuncuyu da tanımıyorum tabi. Eminim iyilerdir ya.
Ağzından bir kere de hayırlı bir şey çıksın beHouse of Dragon 2.sezon kadar iyi olmasını bekliyorum![]()
Hadi bakalım ben de umutluyum. Umarım gaza getirir şişkoyu daYanlış hatırlamıyorsam; şişko Hotd'un ikinci sezonundan şikayet ederken, bunun hakkında olumlu konuşuyordu.