Makineye sure bro diyorsa daha büyük sıkıntıAdam konuşmuyor ki. Makinenin bro demesini mi diyorsun?![]()

Makineye sure bro diyorsa daha büyük sıkıntıAdam konuşmuyor ki. Makinenin bro demesini mi diyorsun?![]()
Yok mini game 'deki bizim cevabımızı / seçimimizi diyor. Haklı orada o kısmı yapan arkadaş yanlış yapmışAdam konuşmuyor ki. Makinenin bro demesini mi diyorsun?![]()
Makineye sure bro diyorsa daha büyük sıkıntı.
Ahahahaha. Konuşma dilini 0 ve 1'lerden oluşturmaya ne dersiniz?Yok mini game 'deki bizim cevabımızı / seçimimizi diyor. Haklı orada o kısmı yapan arkadaş yanlış yapmış![]()
0 ve 1 lerle cevap veren makinalar eklemiş olmamız lazım oyunaAhahahaha. Konuşma dilini 0 ve 1'lerden oluşturmaya ne dersiniz?Kimse anlamaz böylelikle.
![]()
Fark etmem mi? Canına okudum oyunun. Bayılıyorum eşyaların konuşma konseptine.0 ve 1 lerle cevap veren makinalar eklemiş olmamız lazım oyunaHer npc de çok cevap var farkettiğin gibi
![]()
TeşekkürlerElinize sağlık.Konsepti beğendim.
Makinist filmindeki Trevor Reznik olmuş bu, başarılı. ?
Aaa. O film yıllardır izleme listemde. Bir türlü izleyemedim. Mutlaka izliyim o zaman![]()
Pixel tarzı oyunlar çok iyi oluyor. Keşke Android sürümünü de çıkarsanız. Bir ara denerim, başarılar.