Arkadaşlar Mağara Jam 3 'de 72 saatte yaptığımız FIXER-ROR isimli oyunu tanıtmak istiyorum.
Tanıtım videosu
Oyunun türü
Pixel Art Story-based factory worker simulation
Yarışma Teması
Sistem Hatası
Oyunun Konusu
Ror karısı ve çocuğu tarafından terkedilmiş bir fabrika işçisi. Her gün fabrikaya gidip fabrikada ki arızalara müdahale etmekle yükümlü. Ailesini yitirdikten sonra hayatın monotonluğu ile sosyal ilişkilerinde bozukluklar yaşamaya başlamış ve depresyona girmiş. Hatta öyle ki artık insanları anlayamıyor. Yaşadığı hayatta en çok zaman geçirdiği şey olan makinaların dilini duyar hale geliyor.
Oyunumuz fabrikada ki sistem hatalarını düzeltmekle mükellef olan Ror karakterinin kendi hayatındaki hataları düzeltemeyişini hikayesel olarak anlatıyor.
Kontoller
A : Sola gitme
D: Sağa gitme
E: Etkileşim
Mouse sol tuş: Mini gamelerde seçim
Assetler, müzikler bize aittir..
Oyunu aşağıdaki linkten denemenizi ve yarışma için oylamanızı rica ediyorum. Her oy bizim için önemli. Oylamak için itch.io üyelik istiyor.
Oylama Sayfası

Rate Fixer-Ror by KoyunGames, Belph IV, serhanhepsen for Magara Jam #3
Ror is a factory worker abandoned by his wife and child. Ror has to go to the factory every day
itch.io
Oyunun itc.io sayfası

Fixer-Ror by KoyunGames, Belph IV, serhanhepsen
Ror is a factory worker abandoned by his wife and child. Ror has to go to the factory every day

Oylarınızın neticesinde belirlenen oyunları aşağıdaki jüri üyeleri oylayıp birinciyi belirleyecekler.

Jam'de 72 saatte yapılan bir oyun olduğu için çeşitli buglar tabi var. Yetişmeyen şeyler var. Bunların farkındayız. Daha fazlası da olabilir bu yüzden sizlerin eleştirilerinize de ihtiyacımız var. Yarışmayı kazanırsak oradan gelicek para ile oyunu iyice geliştirip Steam'de cüzi bir ücrete satışa çıkarmayı amaçlıyoruz.
Zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim.
Moderatör tarafında düzenlendi: