Merhaba arkadaşlar , can sıkıntısından biraz One Piece izleyeyim dedim youtube'da Enel vs Luffy'i izledim. Enel üzerine biraz düşündüm gerçekten bu adam Ay'a gönderilerek boş yere harcandı-mı acaba diye düşünüyordum.
Kötü karakterler içerisinde belkide en çok fanı olan , kimilerine göre en muazzam meyve gücüne sahip olan Enel-kami-sama hakkında hem geyik hemde teori üretelim istedim.

Şöyle zorlama bir teorim var ;
Ganfall bizim tayfaya başka yolların olduğunu falan söylemişti Skypia'ya ulaşmak için. Bunu tabiki Enel'de biliyordur. Ay'da canı sıkılan biraz tanrılık vazifelerini yerine getirmek ister belki. Hatta Ay'da tanıştığı dugon'lara benzer yaratıkları ordusu falan yapmıştır gerçek bir tanrılık sistemi kurmak ister gökyüzünde.
Egosu gökyüzünden de yüksek olan kamimiz hızını alamaz kendisini tokatlayabilen tek kişi olan Luffy'den intikam almak için yada mavi denizide hükmü altına almak için aşağıya gelir. Tabi inşallah ilk rakibi Teach olmaz yazık olur o meyvede gider elden

Enel zor bir durumdayken bizimkiler kurtarabilir ama Enel'i ölüm noktasına getirebilecek kaç kişi varki mavi denizde bunuda merak ediyorum. Bir şekilde Enel yine ilk göz ağrısı ( ilk gözünü şişiren ) Luffy ile karşılaşır nasıl hoş olmazmı büyük savaş öncesi Enel gibi bir müttefik

Aslında aklıma gelen bir başla zorlama teori ise ; Raftel acaba Ay olabilir mi ? Rio kitabesini ararken Enel-kami'nin yanına yine gidebilirler belki. Raftel'i bulmanın bu kadar imkansız olmasınında bir anlamı vardır elbet. Ne dersiniz ?
Tabi benim yazdıklarımı yorumlamak yerine ( tabiki yorum yapılabilir ) kendi düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Hem böylelikle uzun zamandır sönmüş olan Enel aşkını yeniden yakarız.