Sağolsun bu müzik sayesinde kizarudan soğudum.
Reise AMV yapmamışlar ki başka.Sağolsun bu müzik sayesinde kizarudan soğudum.

Oda onların ayıbı o zaman.Reise AMV yapmamışlar ki başka.![]()
Burdada paylaşayımda
Hele şükür 1 yıldır aradıgım amvyi buldum !
[YOUTUBE]x7qygxFU8KA[/YOUTUBE]
Özellikle Zoro yere düşerken arkadan bağırma efekti koymaları harika !
Konun açılma tarihi 2011.Bu yorumlarda 2011'de gelmiş.Çok güzel konu,aradığım eski amv'leri bulabiliyorum.Yanlız bu Thallasinin amvleri süper elimde bütün amvleri var şuanda isteyen olursa atarım en sevdiğim amv'si Commendership.
Bu yorumu 2012'de yapmışım.Okurken içimden 'Ne anlatıyon abv delisi' dedim[YOUTUBE]djnO75_3hWc[/YOUTUBE]
Tamamını izlediğim nadir amvlerden.
Şarkı onn numara ona söz yok , Geçişler desen Bestamvsofalltime mükemmel iş çıkarmış bir çok kişinin yapmaya çalışıp ta pek başarılı olmadığını en uyumlu ve en güzel şekilde yapmış.Hani farklı sahneleri kullanıp sanki aynı sahneymiş gibi yapmış.
'çalışıp ta' Tam Türkçe katili 
Duyguyu çok iyi vermiş.Bütün tayfanın Luffy'e üzülmesi, onun için ağlaması, acısını hissederek izlemesi, en son Naminin Ne yapıyorsun!? diye bağırması,Zoro'nun gaz vermesi falan.Helal lan çok yaratıcı bir arkadaşmış.Başlığın hakkını vermiş.Sahneler ancak bu kadar güzel birleştirilebilirdi.Bunu yapan arkadaş bariz Depresyonda falanmış.Depresyonla yaratıcılığı birleştirmiş.Bugün bile bu tarz bir amv'yi yapamaz kimse kolay kolay.
Amv'yi gönlüme sokasım var.Croco zaten şeker gibi adam
Böyle izleyince Croco'ya insanın içi ısınıyor.