Konu en çok üzünlendiğiniz sahne. Seçenekler çok fazla o yüzden birden fazla şeçme şansınız var. Unuttuklarım mutlaka olacaktır. İşte seçenekler.
1- Kesinlikle favori sahnem, bu anime veya manga ya çocukluk hatıralımla başladım ama devam etmemi sağlayan en büyük etken Arlong Arc tı. Tabiki bu sahne efsanevi..
2- Sanji nin Baratie den ayrılışı, ilk izlediğimde çok etkilenmemiştim ama tekrarlarda nedense daha etkili olmaya başladı.
3-Grandline girişinden önce tayfanın hedeflerini söylediği sahne.
4-Dr. Hiluluk un ölüm sahnesi.
5-İkinci favori sahnem Alabasta dan ayrılırken tayfa nın Vivi ye hoşçakalı..
6-Robin in tayfa için kendini feda ettiğini Luffy nin öğrendiği sahne.
7-Efsane lafının az kaldığı bir sahne. Robin: I wanna live..
8-Hoşçakal Going Merry.
9-Binks Sake, Rumba Pirates versiyonu. Müzikle beraber çok etkileyici bir sahneydi.
10-Nakamaların dağılşı, çoğu kişinin gözleri dolmuştur, Luffy i hüngür hüngür ağlarken görmek ya da şaşkınlıktan tepkisizde kalmış olabilirsiniz. O zamanı güncel takip eden kişiler ne hissetti acaba o zamanlar..
11-Ace in ölüm sahnesi..
12-BB tayfasının hain atağı ve Whitebeard in ölüm sahnesi.
13-Sabo nun ölüm sahnesi.
14-Koala nın eve dönüşüne verilen karar sahnesi. Irkçılığı çok iyi işleyen Oda dan süper bir sahne..
Resimler düzeltildi..
1- Kesinlikle favori sahnem, bu anime veya manga ya çocukluk hatıralımla başladım ama devam etmemi sağlayan en büyük etken Arlong Arc tı. Tabiki bu sahne efsanevi..

2- Sanji nin Baratie den ayrılışı, ilk izlediğimde çok etkilenmemiştim ama tekrarlarda nedense daha etkili olmaya başladı.

3-Grandline girişinden önce tayfanın hedeflerini söylediği sahne.

4-Dr. Hiluluk un ölüm sahnesi.

5-İkinci favori sahnem Alabasta dan ayrılırken tayfa nın Vivi ye hoşçakalı..

6-Robin in tayfa için kendini feda ettiğini Luffy nin öğrendiği sahne.
7-Efsane lafının az kaldığı bir sahne. Robin: I wanna live..

8-Hoşçakal Going Merry.
9-Binks Sake, Rumba Pirates versiyonu. Müzikle beraber çok etkileyici bir sahneydi.

10-Nakamaların dağılşı, çoğu kişinin gözleri dolmuştur, Luffy i hüngür hüngür ağlarken görmek ya da şaşkınlıktan tepkisizde kalmış olabilirsiniz. O zamanı güncel takip eden kişiler ne hissetti acaba o zamanlar..

11-Ace in ölüm sahnesi..

12-BB tayfasının hain atağı ve Whitebeard in ölüm sahnesi.

13-Sabo nun ölüm sahnesi.

14-Koala nın eve dönüşüne verilen karar sahnesi. Irkçılığı çok iyi işleyen Oda dan süper bir sahne..

Resimler düzeltildi..