Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En Büyük Aşkınız Nasıldı

Bende çok büyük bir kararsızlık vardı ya, bayağı ünlü ve güzel kızlar vardı sınıfımda.
İlkokulda da, lisede de üniversitede de. Üniveristedeki Miss Turkey güzellerinden biriydi, böyle bak bak bitmiyordu.
Hepsine bakmaktan hiçbirine aşık olamadım. Islah olmam ben. Sanırım banlanmayı hakettim, böyle birinin sitede durmaya hakkı yok, herkesi tehlikeye sokarım. :p :D

Bende çok büyük bir kararsızlık vardı ya, bayağı ünlü ve güzel kızlar vardı sınıfımda.
İlkokulda da, lisede de üniversitede de. Üniveristedeki Miss Turkey güzellerinden biriydi, böyle bak bak bitmiyordu.
Hepsine bakmaktan hiçbirine aşık olamadım. Islah olmam ben. Sanırım banlanmayı hakettim, böyle birinin sitede durmaya hakkı yok, herkesi tehlikeye sokarım. :p :D
O kişi de mi kapalıydı?

Neyse cıvıklık, şaka bir yana, sanırım bir kez (geçen sene) aşık oldum. Normalde hoşlandığım kızlara karşı herhangi bir çekingenliğim yoktur ki genellikle de açılırım. Ama o kadına karşı açılmak istemedim, belki de normal olarak arkadaş olmak bile yetiyor gibi hissediyordum. Belki de şu anki içinde bulunduğm çıkmaz duruma onu ortak etmek istemedim, bilmiyorum. Hala erkek arkadaşı var mı yok mu bilmiyorum mesela. Öğrenirsem onunla karşılaştığımızda falan da kötü hissederim diye onu bile sormadım.

Farkettim de sanırım dünyada tek istediğim kadın o.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık