Devil May Cry 3 ahhh hassas noktamdi kac kere oynadim kac kere bitirdim ne harika bir oyundu benim icin hikayeside cok iyiydiManga aleminde etkilendiğim pek veda sahnesi yok.
Oyun senaryoları içinde Devil May Cry 3'ün son sahnesinde Vergil'in Dante'ye vedası beni epey etkilemiştir. Bizim Dante bu veda sonrası ağlıyor. Daha sonra iş yerinin ismini "Devils Never Cry"dan "Devil May Cry"a çeviriyor. Efkarlandım bak şimdi![]()
Aynen, bu da aklıma gelmişti.Sonucu en trajik olanı budur.
![]()
Devil may cry 5 oynadın mı.?Manga aleminde etkilendiğim pek veda sahnesi yok.
Oyun senaryoları içinde Devil May Cry 3'ün son sahnesinde Vergil'in Dante'ye vedası beni epey etkilemiştir. Bizim Dante bu veda sonrası ağlıyor. Daha sonra iş yerinin ismini "Devils Never Cry"dan "Devil May Cry"a çeviriyor. Efkarlandım bak şimdi![]()
Evet oynadım.Devil may cry 5 oynadın mı.?
Konsepte gerek yok. O da veda sayılabilir digeri de. Bence ayırmaya gerek yok.Veda derken ölümünü gasdediyorsan zaten öyle bir konu var. Daha çok Zeff ve Sanji ayrılığı temasını işliyoruz bu konuda. İlk açıkdığında senin formatını denedik ama zaten bu formatta bir konu varmış. Bizde bu formata(Zeff ve Sanji vs.) çevirmeyi düşündük.