İlk 4 videoyu izledim demin. Hiç zombi görmeyince ondan şeyettimOyunda zombiler var tabikide.Fakat esas korkmanız gereken insanlar gerçekte olması gerektiği gibi![]()

İlk 4 videoyu izledim demin. Hiç zombi görmeyince ondan şeyettimOyunda zombiler var tabikide.Fakat esas korkmanız gereken insanlar gerçekte olması gerektiği gibi![]()
Oyuna her geçen güncellemede zibilyon tane özellik ekliyorlar.Hatırlatırımki oyun daha alfa zombileri tekrar spawn olması sayısı vs gibi şeyler dolayısıyla daha tam ayarında değil.Hoş zombiler çok olsada insanlar gene daha tehlikeli.Videolarda çok gördüm yeni başlamış yoldan gidiyor eleman karşıdan geldi bitane silahlı adama konserve yiyecek içecek falan attı gitti adam kendisine atılan itemleri alırken itemleri veren adam arkadan gelip baltayı adamın kafaya geçirip öldürdü.Yani oyunda babana bile güvenmiyecen iki yüzlü ajan insanlar çok fazla iyilerde var ama oda artık piyango gibi bişiİlk 4 videoyu izledim demin. Hiç zombi görmeyince ondan şeyettimVideolar süper yalnız , dizi gibi
Doğru söylüyorsunn insanlar daha beter
![]()
malesef saatte 300 mb civari indiriyor eger indirmem gerekiyorsa ama 2 veya 3 gecede indirirm çok hoşuma gitti oyunOyun steam üzerinden 7 gb biliyorsunuz steam torrent gibi koyuyorsun indiriyor son sürati kullanarak. 1 akşam bırakırsan iner tahminimce. 150 ile iniyordur 1 mbit saatte 600 700 mb indiriyordur 10 12 saatte iner.
Aynen CoD gibi olmuşVideolardan izlediğim kadarıyla zombileşmiş dünya temalı bu oyunda zombilerin baskınlığı şehirlerde bile yok denecek kadar az olabiliyor genelde baskıyı hisseden taraf elinde silahı olmayanlar, bence bu baskınlık olayı artırılmalı ki tam donanımlı karakteri olanlar bile silahını ateşlemeden önce 2 kere düşünsün şu an insanlar şehrin ortasında CoD oynuyormuş gibi rahat rahat çatışıyor zombileri işin içine katmadan taktik yapabiliyorlar umarım tam sürümünde düşündüğüm gibi olur
Oyun daha Alfa(yani yarım oyun bile değil çeyrek oyun) olduğu için öyle.Yapacak tek şey pvp savaşmak ama betaya geçince işler daha çok zorlaşacak zombiler güçlenecek.Bide normalde silahınız yoksa zaten zombiler dünyanın öbür ucuna kadar takip ediyor sizi.Aynen CoD gibi olmuş![]()
Oyunun alfa olduğundan böyle olması olağan bişey zaten ve aslında zombilerin şu an ki güçleri yerinde yani vurduklarında ansızın kemiğinizi kırabiliyorlar yine kanamanızın olmasına sebebiyet veriyorlar iyiler yani ama bence biraz daha kalabalık olmalı zombi sayısı yada güçleri biraz daha kısılarak zombi sayısı daha da artırılmalı ki oyunun survival olduğu ve zombi faktörü iyice ortaya çıkmalı ve bununla beraber şehirlerde sessiz olmak gerektiği unsuru öne çıksın item ararken diken üstünde olunsun falan ne zaman ki şehirlerde item aranırken haydutlardan değil zombilerden korkulmaya başlanır o zaman oyun olmuş diyebiliriz haydutlarda dağlarda hüküm sürsünlerOyun daha Alfa(yani yarım oyun bile değil çeyrek oyun) olduğu için öyle.Yapacak tek şey pvp savaşmak ama betaya geçince işler daha çok zorlaşacak zombiler güçlenecek.Bide normalde silahınız yoksa zaten zombiler dünyanın öbür ucuna kadar takip ediyor sizi.