Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] DayZ (2013)

Monkey :D Luffy

Oyun güzel ama daha alfa srümünde baya buglar var durduk yere ayak kırılması gibi gerçekçilik çok iyi bazen bunaltacak kadar çok oynamadım ama şuanki mekanlar Elektro-Kamişova-Solniçi arası takılmacalarla geçiyor ve Türkler olarak oyunda gene farkımızı gösteriyoruz:D

Heee bu gene kendi oyunları olan arma 2 ve arma 2 operation arrow head adlı oyunların kodlarını veriyor dayz'in esas oyunu bu oyunlara mod olarak tasarlanan bi moddan çıkarılmıştı.Birde çernasus haritası veriyorlar pdf olarak.Yani Dayz standalone oyununu içerik olarak ekstra sağlayan birşey yok bu pakette.DayZ Standalone'u bu siteden supported olarak alırsanız extra oyun veriyor o kadar oyun içeriğine etki edicek birşey vermiyor.

Heee bu gene kendi oyunları olan arma 2 ve arma 2 operation arrow head adlı oyunların kodlarını veriyor dayz'in esas oyunu bu oyunlara mod olarak tasarlanan bi moddan çıkarılmıştı.Birde çernasus haritası veriyorlar pdf olarak.Yani Dayz standalone oyununu içerik olarak ekstra sağlayan birşey yok bu pakette.DayZ Standalone'u bu siteden supported olarak alırsanız extra oyun veriyor o kadar oyun içeriğine etki edicek birşey vermiyor.
benim anlatımım yetersiz olmuş sanırım , bu kısmını anlamıştım zaten sormak istediğim bunların her hangi bi getirisi veya oyunu oynamam için gerekliliği varmı

benim anlatımım yetersiz olmuş sanırım , bu kısmını anlamıştım zaten sormak istediğim bunların her hangi bi getirisi veya oyunu oynamam için gerekliliği varmı
Dediğim gibi bunun oyun içi herhangi bir getirisi yok sadece önceki oyunuda merak edenler almışken ekstra onuda alayım diyenler için bir paket.Tek ana oyun olarak satılan DayZ Standalone için oyun içi hiç bir getirisi yok.Ayrıca dikkat ederseniz fiyat orda euro steam üzerinde dolar kurundan satılıyor 1euro bu gün 3TL :)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık