Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Dandadan (2021-)

Malezya'da düzenlenen AniManGaki 2025 etkinliğinde Kem Göz'ü giydirmişler.😅
Ziyaret edenlerin dediğine göre 2. gün maketi ortadan kaldırmışlar, festivalde o kadar çeşit cosplay varken maketten ne istediniz yav?

Neden bu anime bu kadar hype oldu anlamadım. İlk sezonu izledim yaniii çerezlikti de ikinci sezona katlanamadım. Yazar, Fujimoto'nun asistanıydı. O yüzden yüksek bir beklentiyle seriye girmiştim. Muhtemelen bu yüzden sevemedim.

Neden bu anime bu kadar hype oldu anlamadım. İlk sezonu izledim yaniii çerezlikti de ikinci sezona katlanamadım. Yazar, Fujimoto'nun asistanıydı. O yüzden yüksek bir beklentiyle seriye girmiştim. Muhtemelen bu yüzden sevemedim.
Eğlenceli seri komedisi tadında,aksiyonu tadında,dramı da güzel yapıyor mangaka, shojo'da serpmiş. Anlayacağın her kitleye hitap eden bir seri. Tek zayıf noktası hikayesinin ne olacağının aşırı belirsiz olması bence slice of life okuyor gibi okursan çokta sıkmıyor o da karakterleri gerçekten güzel çünkü.

İlk bölümü bitiremedim bile ben. Cinselliği mizah olarak kullanmaya çalıştığı yer midemi bulandırmıştı açıkçası, devam edemedim o yüzden.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık