Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Cross Guild'e Sizce Hangi İsimler Katılır? Hangi İsimleri Görmek İstersiniz?

Cross Guild'e Sizce Hangi İsimler Katılır?

• Gecko Moria ve Perona

Kullanılan: 10 90.9%
  • Edward Weevil ve Stussy

Kullanılan: 6 54.5%
  • Doflamingo ve Ailesi

Kullanılan: 6 54.5%
  • NEO MADS(Caesar ve Vinsmoke Ailesi)

Kullanılan: 0 0.0%
  • Donquixote Doflamingo ve Ailesi

Kullanılan: 4 36.4%
  • Kid Ve Killer

• Katakuri ve Big Mom Korsanları

• Law ve Bepo

Kullanılan: 1 9.1%
  • Boa Hancock

• Marco

• King ve Canavar Korsanları

• Capone Bege

• Scratchmen Apoo

Kullanılan: 2 18.2%
  • Basil Hawkins

• Diğer(Yorumlarda belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    11

Forumda böyle bir başlık göremediğim için açmak istedim eğer benzer bir konu varsa affola. Konuya bayağı özeneceğim o yüzden. :D

Kısa Bilgi: Cross Guild, Seraphim projesinin tamamlanmasının ardından Dünya Hükümeti’nin Savaş Lordları sistemini feshetmesiyle ortaya çıkan bir suç örgütüdür. Eski Savaş Lordları’nın (Shichibukai) öncülüğünde kurulan bu organizasyon, yeraltı dünyasından sağlanan finansmanla denizcilerin kellelerine ödül koymakta. Crocodile ve Mihawk tarafından başlatılan Cross Guild, Buggy’nin borçları nedeniyle istemeden de olsa onun lider konumuna yükselmesiyle birlikte, Dünya Hükümeti tarafından Dört İmparator’dan (Yonko) biri olarak tanınmıştır."

Bilindiği üzere Buggy'nin epik motivasyon konuşmasıyla birlikte One Piece'in peşinden gidecekleri kesinleşti. Bu durum Cross Guild'in final savaşındaki aktörlerden biri yapıyor. Oda sırf komedisine Buggy'i korsanlar kralı yapma ihtimali var.

Şimdilik sadece Mihawk, Crocodile, Daz Bones ve Buggy'nin tayfasından oluşan bu örgütün son savaş için kadrosunu genişleteceğini düşünüyorum. Sizce bu isimler kimler olacak.

Final savaşında desteklediğim grup bu grup olduğu için bu konuyu açtım. Bu üç karakteri de çok seviyorum. :D

Güçlü Adaylar
Gecko Moria ve Perona: Perona 2 yıldan uzun süre Mihawkla beraber yaşadı ve ayrılırken ona dost olarak duygusal olarak yakınlık gösterdiğini ve beklediğini gördük. Karasakal'ın adasından kaçmalarının ardından Mihawk bağlantısıyla Cross Guilde katılma ihtimalleri bayağı yüksek duruyordu. Moria'nın Kozuki ailesiyle bir bağı olduğunun açıklanmasının ardından ihtimal daha da kuvvetlendi. Ayrıca Marineford sonrası Mihawk, Moria'nın ölüm haberlerine inanmamıştı.
Edward Weevil: Oda'nın bu karakter ile ne planladığı karakterin tanıtıldığından beri tam bir muamma.Önceden WhiteBeard korsanlarından arta kalanlarla ilgili mini bir arc yapacağını tahmin ediyorduk ama hikaye çok hızlandığı için böyle bir fırsat kalmadı. Cross Guild Oda'nın Edward'ı ana hikayeye sokabileceği yegane ve tek unsur olarak duruyor. Amriral Aramaki tarafından Beyazsakal'ın çocukluk adasını korurken yakalanan Weevil şuanlık Impel Down'da. Stussy oğlunu kurtarması için Marco'dan yardım istemişti. Kim tarafından kurtarılacağından emin değilim ama Cross Guild'e katılma ihtimalini yüksek görüyorum.

NEO MADS(Caesar Clown ve Vinsmoke Ailesi): Big Mom'ın elinden kaçtıktan sonra bu ikili eski Mads'ı yeniden kurdular. Bilindiği üzere iki bilim adamı da yeraltı dünyasıyla oldukça güçlü bağlara sahip. Kucaktan kucağa gitmeye alışık olduğunu bildiğimiz Ceasar koruma için bir diğer yer altı figürü ve yonko olan Crocodile' ve Buggy'nin korumasına girebilir. Cross Guild de yeraltı suç baronları tarafından fonlanıyorlar. Weevil Cross Guild tarafından kurtarılırsa eski bir üye olarak Stussy aralarına katılabilir. Impel Down'da olduklarından emin değilim bilen varsa yazabilir Queen'de muhtemel adaylardan. Direkt katılım olmasa da Guild ve Mads arasındaki iş birliğini yüksek ihtimal olarak görüyorum.

Muhtemel Adaylar
Donquixote Doflamingo ve Ailesi: 2. bir Impel Down firarının gerçekleşeceği kesin gibi hem Weevil hemde Magellan ve Doflamingo'nun Vegapunk'ın konuşmalarından yaptığım çıkarımlarla. Eski bir Savaş Lordu olarak Dof insanlar tarafından kesin gözüyle bakılıyor. Karakteri çok sevsem de güçlü adaylara koymuyorum. Karakterin Oda tarafından yeterince işlediğini ve ekran süresi aldığını düşünüyorum. Crocodile tarafından yönetilen bir organizasyona katılma ihtimalinin karakterine uymadığını da düşünüyorum. Egosu çok yüksek ve Crocodile onun teklifini reddetmişti. Moria ile de hoş olmayan bir geçmişi var. Mihawk'ında kendinden pek haz edeceğini sanmıyorum. Ama Doflamingo çok popüler bir karakter Oda fanrservice için onu geri döndürmeyi karakter suikast olsa dahi göze alabilir. Dof ile birlikte ailesi de geldiği için Cross Guild'e kolay yoldan bir ton isim eklenebilir.

Kid Ve Killer: Kid bilindiği üzere İmparator Shanks tarafından ağır yenilgiye uğratıldı. Elindeki poneglifleri kaybettiği için Korsanlar Kralı yarışından diskalifiye oldu. Hikayeye tekrar girebileceği kısım bu olabilir. Buggy'den pek hoşlanmasa da denizcilerin avlandığı bilgisini duyunca çok hoşuna gitmişti. Shanks'den intikam almak için iş birliği yapmayı kabul edebilir. Ancak karakterine uyduğunu düşünmediğim için muhtemel adaylara eklemedim.

İhtimali Düşük Olan Adaylar
Yakalanan Canavar Korsanları:
Bundan dediğim gibi emin değilim ama Queen ve King gibi isimler eğer Impel Down'a gönderildilerse kaçış sırasında Cross Guild'e katılabilirler.

East Blue'dan Nostalji: Don Krieg ve Gin'i zaman atlaması sonrası yeni dünyada(korsan adası) gördük. Oda eski karakterleri(Kuro gibi?) hikayeye sokmak ister mi emin değilim ama böyle küçük cameolar görebiliriz. Her tayfa bir tane token balık adama sahip kim bilir belki Arlong'u tekrar görürüz. :D + East Blue'dan değil ama Foxy'de komedi için eklenebilir.

Baroque Works Ajanları: Crocodile'ın eski çalışanları belki patronlarına geri katılabilirler. Ancak hayallerini gerçekleştirerek bir kafe işletiyorlar.

Arta Kalan Süpernovalar: Hawkins ve Apoo sırf konum doldurmak için tekrar kullanılabilirler. Urouge reis daha işlenmedi o yüzden onun katılacağını sanmıyorum ay insanlarıyla(Belki Enel'e karşı) olan hikayede rol oynama ihtimali yüksek.

Bildiğimiz Ünlü Korsanlar: Çok düşük bir ihtimal ama Oda belki ex-Whitebeard(Jozu, Vista vs.) hatta Rocks korsanlarından(Ochoku, Silver Axe vs.) bazılarını Cross Guild'e ekleyebilir. Ochoku aslında güçlü bir aday olabilir hem Rocks korsanlarını şuanki flashback içinde görüyoruz hemde Teach'den intikam ve adasını geri almak isteyebilir. Aslında Buggy'nin bağı nedeniyle bir kaç Roger korsanını hikayede tekrardan görsek güzel olurdu. Ama Oda tabi ki böyle birşey yapmaz. :/

Görmediğimiz Korsanlar: Oda elindeki imkanlar varken yeni karakter yaratıp ekler mi hiç emin değilim.

Hasır Şapkalarla Güçlü Bağı Olan Adaylar
Law ve Bepo: Tıpkı Kid gibi ponegliflerini ve tayfasını Karasakal'a kaybederek diskalifiye oldu. Eski bir savaş lordu olduğu için katılma ihtimali çok küçükte olsa var. Ancak Luffy'e katılma olasılığı elbette daha yüksek. Ve Doflamingo katılırsa kesinlikle aynı tarafta olmayacaktır.

Katakuri ve Big Mom Korsanlarından geriye kalanlar: Pudding Karasakal tarafından kaçırıldığı için Katakuri'nin Karasakal'a karşı harekete geçme ihtimali bulunuyor. Eğer kendilerini yetersiz hissederlerse diğer bir İmparator oluşumuna yanlayabilirler.

Marco: Çok düşük bir ihtimal ama eğer Stussy'e yardım etmeyi seçerse kendini buraya sürüklenmiş bulabilir. Ayrıca Shanks Marco'ya pek çok defa tayfasına katılması için teklifte bulundu ve teklifler Marco tarafından reddedildi. Oda sırf komedi için Marco'yu Buggy'e verebilir.

Boa Hancock: Karakterine tamamen zıt bir hareket olur ama hem Orijinal Shichibukailerden biri olması hemde Gloriousa'yı Rocks korsanlarında gördükten sonra belki paralellik olsun diye Hancock birliğe eklenebilir o yüzden eklemek ve değinmek istedim.

Bege ve ailesi: Bu da çok düşük bir ihtimal Rocks bir mafya üyesine sahipti o yüzden belki... Ayrıca Bege ailesiyle oldukça mutlu gözüküyor hikayesini orada bitirmek iyi olur.

Bon Clay: Hem Hasır Şapkalara hemde Devrimcilere katılabilir ama eski patronu Crocodile'da güçlü bir seçenek Buggy ve Mr.3 ile de komik bir ilişkisi vardı o yüzden nereyi tercih edeceğinden emin değilim.

Şimdi bakınca iki ayrı soru sormuşum o yüzden ankette katılma ihtimali yüksek gördüğünüz isimleri seçin. Hangi isimleri görmek isterdiniz kısmını da yorumlarda belirtirsiniz.
Peace :good:

Son düzenleme:
Eski Shichibuika'ların hepsinin katılacağını düşünüyorum(Law şüpheli), onun dışında katılan olmaz gibi geliyor. Shici.ler zaten en başından beri başına buyruk tiplerdi, Buggy'nin lider göründüğü bir organizasyon onlara tam uyuyor, Rocks Tayfası v2.

Elbaf'ın gidişatına veya "Zaman akışına" göre Cross Guild, Tanrı Şövalyeleri'ni parlatmak için kullanılabilir.

Doflamingo ve Ailesi

Donquixote Doflamingo ve Ailesi

seçeneklerden ikisi. Sanki Şıkları birleştirsek daha iyi olur.

Gecko ve Dof gelsin zaten yonko klasmanına çıkarlar gayet de yeter. Diğer seçenekler gelmez.

Moria ve Perona Arıkovanından kaçtıkları için gidecekleri tek adres Buggy'nin yanı.

ID baskını olursa Dof ve ailesi de bunlara katılır.

Stussy WB aşığı bir kadın, her ne kadar miras derdine düştüyse de aynı Marco gibi Luffy'nin müttefiki olacak. Diğer bütün karakterlerin Luffy'nin müttefiki olacağını düşünüyorum. Neo Mads, Kid, Law, Katakuri vs.

Apoo çakalından bir halt olmaz, bir daha göreceğimizi düşünmüyorum.

Hawkins öldü bu arada, onu çıkar istersen.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık