Allen 29 Eyl 2023 #41 Son bölüm aceleye getirilmiş.Chuuya'nın vampir olmadığını Fyodor nasıl anlamadı ? Dazai'nin alnında niye kurşun izi yok ?
Son bölüm aceleye getirilmiş.Chuuya'nın vampir olmadığını Fyodor nasıl anlamadı ? Dazai'nin alnında niye kurşun izi yok ?
Millennium Wizard 6 May 2024 #43 @Fyodor Mesajı düzenle burası anime konusu devamını okumadım büyük spoiler vermişsin.
Hissizleştirildim 6 May 2024 #44 Millennium Wizard dedi ki: @Fyodor Mesajı düzenle burası anime konusu devamını okumadım büyük spoiler vermişsin. Genişletmek için tıkla ... pardon manga konusu var mı acaba
Millennium Wizard dedi ki: @Fyodor Mesajı düzenle burası anime konusu devamını okumadım büyük spoiler vermişsin. Genişletmek için tıkla ... pardon manga konusu var mı acaba
Millennium Wizard 6 May 2024 #45 Fyodor dedi ki: pardon manga konusu var mı acaba Genişletmek için tıkla ... Yok herhalde ama genel manga tartışma konusuna yazabilirsin.
Fyodor dedi ki: pardon manga konusu var mı acaba Genişletmek için tıkla ... Yok herhalde ama genel manga tartışma konusuna yazabilirsin.