İyi akşamlar bu konuyu açmayı bir süredir düşünüyordum.Söz konusu Bleach animesi olunca soundtrack albümünün ne kadar dolu ve kaliteli olduğunu takip edenler bilir.Bu yüzden seçim yapması zor bir anket ve kısıtlı sayıda seçeneğimiz var.En başta kişisel bir liste yapmak istedim ama vazgeçtim.Bunun yerine en çok dinlenen parçaları ve en popüler,en önemli olanları listeye almaya çalıştım.Aksiyon müzikleri de listede var slow parçalar da.Elbette ispanyol ezgileri de.Bu bakımdan dengeli hale getirmeye çalıştım.
Bu animede en iyi diyerek tek bir OST seçmenin epey zor olduğunu bildiğim için en iyi olduğunu düşündüğünüz 3 tanesini seçmenizi istiyorum.Her halükarda tek oydan fazlası isteneceği için daha mantıklı olduğunu düşündüm.Bu OST seçeneklerde yoksa diğer seçeneğini oylayıp yorumlarda belirtebilirsiniz.
Bütün bleach fanlarını ve shonen severleri ankete bekliyorum yorumlar ve oylar için.Gelmeyen bleach fanlarını etiketleyeceğim ona göre.
Kulağınızın pasını silmek için baştan sona olmasa da hepsini şöyle bir dinlerseniz oy vermesi daha keyifli olur.
Eh artık seçeneklere geçelim.
Number One ( İchigo Tema )
Chokkaku ( Final Getsuga Tema )
Clavar La Espada
Fade To Black B13a
La distancia para un duelo
Never Meant To Belong
Power to Strive ( Grimmjow Tema )
Nothing can be explained ( Zangetsu Tema )
What Can You See In Their Eyes ( Vasto Lorde Tema )
Soundscape to Ardor
Nube Negra ( Ulquiorra Tema )
Escalon ( Shinji Tema )
Treachery ( Aizen Tema )
Invasion ( Zaraki Tema )
Bu animede en iyi diyerek tek bir OST seçmenin epey zor olduğunu bildiğim için en iyi olduğunu düşündüğünüz 3 tanesini seçmenizi istiyorum.Her halükarda tek oydan fazlası isteneceği için daha mantıklı olduğunu düşündüm.Bu OST seçeneklerde yoksa diğer seçeneğini oylayıp yorumlarda belirtebilirsiniz.
Bütün bleach fanlarını ve shonen severleri ankete bekliyorum yorumlar ve oylar için.Gelmeyen bleach fanlarını etiketleyeceğim ona göre.

Eh artık seçeneklere geçelim.
Number One ( İchigo Tema )
Chokkaku ( Final Getsuga Tema )
Clavar La Espada
Fade To Black B13a
La distancia para un duelo
Never Meant To Belong
Power to Strive ( Grimmjow Tema )
Nothing can be explained ( Zangetsu Tema )
What Can You See In Their Eyes ( Vasto Lorde Tema )
Soundscape to Ardor
Nube Negra ( Ulquiorra Tema )
Escalon ( Shinji Tema )
Treachery ( Aizen Tema )
Invasion ( Zaraki Tema )