Sağlık olsunKardeş hepsini A işaretlesen ilk 20'deydin şimdisenin sorunun soruları çözmeye çalışmak
![]()

Sağlık olsunKardeş hepsini A işaretlesen ilk 20'deydin şimdisenin sorunun soruları çözmeye çalışmak
![]()
La yarım saat sonra çözdüm. Sen dedin senide katıyom yarışmaya 2 dk da çözmüşsün ilk sayfalarda kendini mi unutuyon laaaaaaaaaa
Öyle yazmış olamam ya. Süreyi geçirenleri bile almadımLa yarım saat sonra çözdüm. Sen dedin senide katıyom yarışmaya 2 dk da çözmüşsün ilk sayfalarda kendini mi unutuyon laaaaaaaaaa
36.SayfadaaaaÖyle yazmış olamam ya. Süreyi geçirenleri bile almadımhesaplayayım istersen
nerde yazmışım bi geçmişimden bakayım
![]()
39 puan36.Sayfadaaaa![]()
Teşekkürler canım benim39 puanvatana millete hayırlı olsun
![]()
Kesinlikle. Çok laubali duruyor konu.Tavsiyelere kulak verip umarım bir dahaki yarışmada üstüne koyarsın Shiki. Hem daha çok kişinin katılmasını da sağlarsın.
Öncelikle çoğu kişi biraz ciddiyetsiz görüyor yarışmayı tahminimce. Sonra sorularda sıkıntı var biraz. En önemlileri bunlar. Bu yüzden katılım sayısı daha fazla olabilecekken daha fazla olmuyor.
50 kişi katılıyorsa biraz tavsiyeleri dikkate alırsan 100 kişiye bile çıkabilir katılan sayısı.